Strategi I Brandidentet I Branding fotos Branding 360º

Branding 360 er et forløb for selvstændige der kombinere brandstrategi, rådgivning om hjemmeside optimering, med fotografering og perfekte brandingfotos.

Hvordan vil du ses og opleves? Det er det det handler om, når du vil bruge billeder til styrke dit brand, og bygge en hjemmeside der virker

Har du helt styr på den brandstrategi der definere din brandidentitet?

Altså det strategiske fundamentet for at formidle dit brand visuelt og verbalt:

 • hvem du og din virksomhed er
 • hvad du hjælper hvem med
 • hvordan din virksomhed opleves
 • Hvilken følelse du vil efterlade dine kunder med

Hvis du kan sige ja til det spørgsmål, er du nok mere på udkig efter fotosessionen Branding Basis som du kan finde her

Helt kort definere jeg brandstrategi som din virksomheds DNA og din brandidentitet som det du udstråler visuelt. Altså det du og din virksomhed står for og den oplevelse dine kunder får, når de møder dig online på din hjemmeside.

Din brandstrategi og identitet gør det tydeligt hvilke billeder du har brug for og hvordan de skal se ud, men også hvordan dine tekster skal skrives og hvordan designet på din nye hjemmeside skal formes.

Når du har din brandstrategi og -brandidentitet sort på hvid , har du samtidig en rettesnor for de beslutningerne der skal tages, når du sætter gang i at få lavet en ny hjemmeside.

Branding 360º er et forløb for soloselvstændige

som vil booke flere klienter, flere kunder og sælge flere ydelser, via deres hjemmeside.

Det starter med dit strategiske fundament !

Når du ønsker dig billeder til din hjemmeside, der matcher dit indhold og dermed får en afgørende betydning for at sælge dine budskaber, skal dit strategiske fundament være på plads.

Med et veldefineret strategisk fundament, som dit brand DNA og din brandidentitet, bliver det nemt at skabe flotte og sælgende billeder til hver enkelt side på din hjemmeside.

Og mindst lige så vigtigt - det bliver let og overskueligt at briefe en webdesigner og tekstforfatter. 

Portrætfotograf
Portrætfotograf

Branding 360º forløbet er ideelt for dig der skal udvikle en ny professionel hjemmeside. 

For de fleste er det at udvikle en ny hjemmeside, en omfattende process. Ofte har du flere flere leverandører involveret, men kommer du rigtig fra start, bliver processen langt mere effektiv og på et budget der holder.

I forløbet branding 360º, hjælper jeg dig med at få sat ord på kernen i dien virksomhed og gøre det tydeligt for alle, hvad der gør din virksomhed unik. Det sætter den den rigtige retning for din hjemmesides indhold og design og det betyder at det bliver let at briefe eks. en tekstforfatter og en hjemmeside designer.

Med en veldefineret brand identitet får du et stærkt fundament, ikke kun for udvikling og design af din hjemmeside, men også for din generelle markedsføring.

Gennem min grundige og effektive metode, hjælper jeg dig med at sætte ord på på de detaljer og finesser der udgør din virksomheds brand DNA og  identitet.

Med i forløbet får du også:

 • Min hjælp og sparring til at definere den overordnede menu struktur for din nye hjemmeside, så vi ved hvilke sider du har brug for billeder til. Det gør det nemt for dig at briefe en webdesigner/tekstforfatter på opgaven og få et realistisk tilbud på den.
 • Et visuelt oplæg som inspiration til både billedestil og -udtryk, men også farvetema. Det betyder at din webdesigner/udvikler, hurtigt kan spore sig ind på retning for en design retning for hjemmesiden og i kan komme hurtigt i gang.
 • En konkret liste med billeder til de forskellige sider på din hjemmeside. Dvs. hvilke billeder der skal bruge til at fortælle hvad. Det hjælper både en tekstforfatter og hjemmeside designer til at få overblik over hvilket indhold der skal være på de forskellige sider.

Branding 360º forløbet giver dig, udover de helt rigtige brandingfotos, også hjælp til det vigtige og relevante arbejde, der går forud for at udvikle og designe en ny sælgende hjemmeside.

Det arbejde giver dig en fundament som vil spare dig for både tid og penge, når eks. skal hyre en tekstforfatter eller en webdesigner.

" jeg får mange klient henvendelser, fordi min hjemmeside er indbydende og giver indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Det gør faktisk at jeg ikke behøver bruge penge og tid på markedsføring. Så brandingforløbet med Jette og de nye fotos har haft stor betydning 🙏🏼"

Nanna Milde, Autoriseret Klinisk Psykolog

4 grunde til at investere i et Branding 360º forløb

01

Du får styr på dit strategiske brandfundament - og klarhed over hvordan det afspejler sig for din virksomhed og hvad gør dit brand unikt. Det er et godt og effektivt værktøj, når du skal briefe din webdesigner og din tekstforfatter.

02

Du får de helt rigtige billeder til din hjemmeside. Og du får en plan for hvilke typer billeder der vil være ideelle til hvilke sider på din hjemmeside. Dine nye flotte og sælgende billeder, vil passe perfekt til at kommunikere dit indhold, sælge dit brand og dine ydelser og produkter.

03

Din brandværdi bliver tydelig. Du ved at købsbeslutninger overvejende er baseret på følelser. Når du bruger skræddersyede brandingfotos der er en visuel fortælling af dine budskaber, rammer du din målgruppe emotionelt og det er den mest effektive måde til at tiltrække flere kunder.

04

Din hjemmeside generere flere leads. Når dine billeder, tekster og din hjemmeside er udviklet på baggrund af din brandidentitet, vil din hjemmeside tiltrække dine ideelle kunder og du vil opleve at din hjemmeside arbejder for dig effektivt - flere af de rigtige kunder.

Portrætfotograf

Det får du i et Branding 360º forløb

Branding 360º kombinerer strategisk rådgivning og sparring med et helt bibliotek af professionelle fotos, så du kan optimere din hjemmesides indhol og budskaber med en stærk visuel fortælling.

Med en veldefineret brandidentitet, og en gennemtænkt menustruktur, har du det bedste udgangspunkt for at udvikle en flot og professionel hjemmeside der tiltrækker de rigtige kunder. 

 • Brandstrategi og rådgivning
 • Brandidentitet (digital rapport - god til briefing af andre leverandører)
 • Planlægningsmøde for fotoshoot
 • Online stylecoaching session
 • 5,5 times fotosession inklusiv let frokost
 • Op til 3 lokationer
 • Så mange looks vi kan nå
 • Professionel styling og assistent hjælp under hele sessionen
 • Onlinegalleri med billeder til udvælgelse
 • 30 digitale fotos med stærk branding værdi

Din investering kr. 29.500 ekskl. moms

Brandstrategi og rådgivning (1,5 times møde)

Med en udførlig arbejdsdokument, hjælper jeg dig gennem dit forberedende hjemmearbejde, der giver mig en grundig og fyldesgørende indsigt i hvem du og din virksomhed er og hvordan du via din hjemmeside kan differentiere dig og stå stærkt med dit brand.  Under vores sparringsmøde, gennemgår vi strukturen for din hjemmeside, og hvordan du kan optimere den.

Brandidentitet (digital rapport)

Efter vores strategimøde, udarbejder jeg et oplæg på din brandidentet, den indeholder essensen af dit brand DNA. Hvem er du, hvem hjælper du med hvad, hvordan dit brand ser ud og vil blive oplevet og dermed hvordan du skiller du dig ud og bliver tydelig.

Din brandidentitet indeholder præcis den vigtige information der er brug for, til briefing af eks. en tekstforfatter, en hjemmeside designer m.fl. Det betyder processen bliver effektiv og du vil spare både tid og penge når du finde leverandører til tekst, design, SEO osv. 

Planlægning og forberedelse til fotosession (1,5 times møde)

Din brandidentitet, indeholder også et oplæg med beskrivelse af hvilke billeder du kan bruge til at optimere indholdet, på de forskellige sider af din hjemmeside. 

Vi bruger den til at planlægge og forberede din fotosession og får styr på alle detaljer som valg af lokationer, rekvisitter, styling, statister osv. 

Dine billeder får en stærk fortælling og din brandidentitet bliver tydelig på din hjemmeside.

Stylecoaching (1 times onlinesession)

Du får hjælp af superdygtige stylist, Rikke fra Styledevelop, til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige looks, som vi skal bruge til din fotosession. Det betyder der er styr på alt omkring valg af tøj og accessories, og du møder op til vores fotosession uden bekymringer om hvad du skal have på og hvad der vil se godt ud på billederne.

Professionel makeup, hårstyling, og touch up under hele sessionen

Du bliver stylet med en makeup der passer præcis til dig, og den bliver justeret undervejs med ændringer i hårstyling, hvis vi mener det giver mening. Der er styr på tøj og du får hjælp til at holde styr på alle detaljer, igennem hele fotosessionen

Heldags fotosession (6,5 timer)

Vi kan nå 3 forskellige lokationer og det antal tøjskift der er nødvendig for at skabe variation og fortælling i billederne. Vi holder en kort frokostpause for at lade energi depoterne op undervejs.

Let frokost

Vi spiser en hurtig frokost undervejs, med en sandwich, salat eller lign.

Billeder til udvælgelse i onlinegalleri

Efter vores fotosession sortere jeg billederne og gør dem klar til udvælgelse i onlinegalleri. I din brandidentitet har du oplægget med forslag til billeder for hver af de sider du har på din hjemmeside og kan bruge den liste som hjælp til at vælge de forskellige billeder. Har du brug for min hjælp, hjælper jeg dig gerne i processen.

30 digitale fotos

De billeder du vælger, bliver leveret i format til både online og tryk. Professionel redigering og retouchering er inkluderet. (10 billeder retoucheret til magasin kvalitet / 20 billeder let redigering).

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette og som professionel fotograf, bruger jeg mit kompetencekrydsfelt indenfor brandstrategi, webdesign og viden om kunders købsadfærd (emotionelle kundetyper®), til at hjælpe mine kunder med at optimere deres hjemmeside med brandingfotos der præsentere deres brand og virksomhed.

Mit kompetencekrydsfelt, betyder at jeg både forstår hvad der er vigtigt i processen for udvikling af en ny hjemmeside, men også hvad der er strategisk vigtigt, for at få en hjemmeside til at virke, med andre ord - skabe opmærksomhed og tiltrække de rigtige kunder.

Det kan billeder ! og de er lige så vigtigt et element for din hjemmeside, som designet og teksterne.

Med de rigtige billeder, bliver din kommunikation både tydelig og interessant og det er super vigtigt, når vi ved at at langt de fleste hjemmeside besøgende har en "scannende" adfærd og derfor skal budskabet ramme plet på meget kort tid.

Din hjemmeside består i grove træk af struktur, billeder, tekst og design. Samlet skal de elementer tydeligt kommunikere dit budskab om hvem du er, hvad du hjælper med og hvordan. 

Lad mig hjælpe dig med at skabe fundamentet for det, og selvfølgelig en serie af flotte billeder der tiltrækker de rigtige kunder til din virksomhed.