Brandstrategi I Branding fotos Branding 360º

Branding 360 er et forløb hvor du både får flotte skræddersyede billeder til din hjemmeside men også rådgivning og sparring på hvordan du optimere din hjemmeside med billeder.

Brandingfotos Billeder med gennemslagskraft til din hjemmeside

Branding 360 er forløb for dig der både ønsker dig flotte billeder til din hjemmeside men også rådgivning og sparring på præcis hvilke billeder du skal bruge på de forskellige sider af hjemmesiden, for at skabe visuel gennemslagskraft og gøre dine budskaber tydelige.

Forløbet inkluderer, udover forberedelse og planlægning af din fotosession og flotte billeder også sparring og rådgivning på optimering af din hjemmeside.

Med Branding 360 forløbet vil du udover flotte brandingfotos, også få udbytte af:

 • En liste med forslag til konkrete billede ideer til hver enkelt underside, for at skabe størst mulig visuel gennemslagskraft
 • Rådgivning om hvordan du kan optimere din hjemmeside med billeder, farver og andre visuelle elementer
 • Et visuelt moodboard som inspiratin til at afstemme stil og visuelt udtryk for dine billeder.
 • Inspiration til design tweaks målrettet din kundetype, for at øge den gode mavefornemmelse hos potentielle kunder
Brandingfotos ved Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf

Sådan er processen med en Branding 360 forløbet

Strategi, forberedelse og planlægning

 • Dit brand i en nøddeskal. Forud for vores indledende forberedelsesmøde (ca. 1,5 time) bliver du klædt på til at besvare en række spørgsmål om dig og din virksomhed med en arbejdsbog og et onlinespørgeskema. Med dine svar har jeg en rigtig god indsigt i din virksomhed og på vores fælles møde får vi sat ord på præcis hvad der differentiere dig og din virksomhed og hvordan det kan komme til udtryk på dine nye billeder. 

 • Sparring på optimering af din hjemmeside ( ca. 1 times møde). Vi sætter fokus på hvordan du kan optimere din hjemmeside med billeder, for at opnå størst mulig effekt. Du får et oplæg på konkrete billedeideer til de 6 vigtigste sider på hjemmesiden, som vil skabe en stærk visuel kommunikation på din hjemmeside.

 • Planlægning af din fotosession (ca. 2 timers møde) til vores planlægningsmøde vil jeg præsentere dig for et visuelt moodboard med inspiration til billedeideer samt oplæg til stil og udtryk for billederne. Her giver jeg dig også meget gerne mit input til til farvepaletter som vil passe godt til dit brand og fungere godt på en hjemmeside. Med udgangspunkt i ovenstående og listen med konkrete billedeideer, drøfter vi alle detaljer for din kommende fotosession med alt omkring valg af location, styling, rekvisitter, statister m.m

..Fotosession og færdige billeder

 • Med en helt konkret shootplan og en liste over alle relevante detaljer i en plan, er vi klar til en hel dags fotosession (ca. 5-6 timer) og det eneste du skal koncentrer dig om, er at være tilstede i nuet. Du vil opleve en guidet fotografering som gør fotograferingen både sjov og intens. Jeg har din ryg og får dig til at brilliere på billederne.

  Har du booket stylist, starter du med at få lagt en smuk og enkelt makeup der er tilpasset til og som gør dig kameraklar.

 • Makeup og hårstyling ved professionel stylist. Du bliver stylet inden vi starter vores fotosession og stylisten er med undervejs til at holde styr på alle detaljer, tøjskift, touchups og evt. ændring af styling for at skabe endnu mere variation.

 • Resultatet er flotte og overbevisende brandingfotos som er en visuel fortælling om dig og din virksomhed. Via et onlinegalleri vil du få alle de bedste billeder præsenteret og herfra kan du udvælge præcis de billeder du ønsker dig. Der 10 billeder inkluderet i grundpakken og du kan opgradere til præcis det antal billeder du ønsker.

Portrætfotograf

" jeg får mange klient henvendelser, fordi min hjemmeside er indbydende og giver indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Det gør faktisk at jeg ikke behøver bruge penge og tid på markedsføring. Så brandingforløbet med Jette og de nye fotos har haft stor betydning 🙏🏼"

Nanna Milde, Autoriseret Klinisk Psykolog

Det er inkuderet i Branding 360º forløb

Branding Basis giver dig skræddersyede fotos der afspejler hved du og din virksomhed er, så indholdet på din hjemmeside bliver både interesant og din brandværdi bliver tydelig.

 • Forberedelsesmøde (1,5 time): Brandidentiet og billedeideer
 • Gennemgang af hjemmeside (1 time) Vi gennemgår din hjemmeside for forslag til optimering og brug af billeder
 • Planlægning af fotoshoot (1,5 timer): Præsentation af visuelt moodboard og gennemgang af shootplan.Vi drøfter alle detaljer som valg af location, styling, rekvisitter m.m
 • 1/1 dags fotosession (ca. 5-6 timer): Vi kan nå 2-3 forskellige lokationer
 • Professionel styling: makeup og hårstyling med touchups på undervejs i fotosessionen
 • Onlinegalleri med ca. 200 billeder til udvælgelse
 • 10 digitale fotos i format til web og print. Du kan opgradere til præcis det antal ekstra billeder du ønsker

PRIS kr. 19450 ekskl. moms

Upgrader Branding 360º forløbet til flere billeder:

15 billeder + kr. 3500
20 billeder + kr. 6500
30 billeder + kr. 9500*

Enkelt fotos pr. stk: kr. 850,-

*15 billeder med fuld retoucheret/ 15 billeder let redigeret

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette og fotografen bag billederne på siden her. Når jeg hjælper mine kunder med at skabe de perfekte billeder til en hjemmeside, bruger jeg i høj grad også den erfaring og de kompetecener jeg har med fra tidligere, nemlig hjemmeside design, brandstrategi og i høj grad, viden om kundetype adfærd (emotionelle kundetyper®) og købsmotivation når potentielle kunder bevæger sig rundt på nettet.  

Det betyder at jeg har ret god indsigt i processen for udvikling af en hjemmeside, men endnu vigtigere, hvad der får en til at skabe opmærksomhed og tiltrække de rigtige kunder.

Og her kan jeg afsløre at dine billeder og dit visuelle design er lige så vigtigt som dine tekster. Når de 3 elementer spiller sammen, har en en hjemmside der kan gøre en forskel for din virksomheds evne til at tiltrække de rigtige kunder. 

Med de rigtige billeder, bliver din kommunikation både tydelig og interessant og det er super vigtigt, når vi ved at at langt de fleste hjemmeside besøgende har en "scannende" adfærd og derfor skal budskabet ramme plet på meget kort tid.

Book en snak på telefonen, hvis du vil høre lidt mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med nye billeder til din hjemmeside