Branding fotos Brandingfotos til content

Lækre skræddersyede brandingfotos til din markedsføring, som løfter dit brand og skaber højere engagement.

Dit personlige bibliotek med flotte branding fotos

Forestil dig at du har et helt et bibliotek af lækre fotos lige ved hånden, som du kan bruge i din markedsføring på sociale medier, til blogindlæg, PR osv.

Det er billeder du er stolt af at bruge og dele, fordi de afspejler hvem du og din virksomhed er og så taler de til dine ideelle kunder.

Du har billeder der passer perfekt til det formål det skal bruges fordi de er skræddersyet til dit brand og rammer den følelse du gerne vil fremkalde hos dine følgere og potentielle kunder.

Denne branding foto session er perfekt til dig der har brug for en god bunke billeder der repræsentere alt det du er og det du arbejder med.

Slut med de generiske og upersonlige stockfotos, som du bruger tid på hver gang du skal bruge et billede, fordi det er svært at finde et der føles rigtig.

Sådan foregår det

Booking

Book en afklaringssamtale i min onlinebooking kalender. Vi tager en snak om din virksomhed og dit mål med din branding fotosession.

Når du er klar til at booke en session, aftaler vi en dato til et planlægningsmøde og din fotosession.

Planlægning

Du udfylder et detaljeret spørgeskema, så du kan definere din brandpersonlighed, vision og ønsker for dine billeder. Du forbereder også et moodboard eller Pinterest-board, så du kan dele din visuelle inspiration med mig! Vi mødes online til et planlægningsmøde, hvor vi brainstormer på billedeideer og aftaler alle detaljer som valg af fotolokation etc.

Fotosession og billeder

Vi mødes på den aftalte lokation og fotografere alle billederne fra vores fælles brainstorm og dukker der nye ideer op undervejs, tager vi dem med også.

Et par uger efter fotograferingen vil du modtage et galleri med min. 50 redigerede billeder tilpasset dit visuelle brandudtryk. 

Billederne får du leveret så de både kan bruges online og til tryk.

Portrætfotograf

Det er inkluderet i Branding fotos til content:

Gennem et onlinespørgeskema, bliver jeg klædt på til at dykke ned i dit brandunivers, så vi på et planlægningsmøde, sammen kan brainstorme på billedeideer og få planlagt en fotosession der giver dig et hav af lækre billeder til din markedsføring.

  • Forberendende spørgeskema med workbook
  • 1 times planlægningsmøde
  • 3 timers fotosession
  • Så mange looks vi kan nå
  • Min. 50 digitale fotos til web og tryk, med branding værdi

Pris kr. 15.000 ekskl. moms

Tilkøb

Professionel styling og touchups under hele sessionen kr. 1875, - ekskl moms