Branding Fotos

Din genvej til flere kunder med professionelle billeder der kommunikerer hvem du er, hvad du tilbyder og hvorfor dine kunder skal vælge dig.

Branding Fotos

Din genvej til flere kunder med professionelle billeder der kommunikerer hvem du er, hvad du tilbyder og hvorfor dine kunder skal vælge dig.

Hvorfor Branding fotos? Fordi de rigtige billeder har stor indflydelse på om du kan få dine potentielle kunder til at købe, booke, ringe osv.

Vi husker 80% af det vi ser og 20% af det vi læser og vi opfatter visuel kommunikation langt hurtigere end tekst. Derfor er billeder eminente til at ramme dine potentielle kunder emotionelt, på din hjemmeside og de sociale medier. 

Branding fotos er en visuel fortælling af hvem du er, hvad du hjælper med, hvem du hjælper og hvordan det hele foregår og opleves. Derfor kan dine personlige brandingfotos bane vej for at skabe den indledede relation, og skabe en oplevelse af at du og din virksomhed er autentisk og troværdig.

Når du først du har skabt tillid i den indledende (online) relation, er du så meget tættere på at få bookinger, bestillinger, opringninger, forespørgsler.

Forestil dig at..

 • ..opleve en fotosession, hvor du føler dig rigtig godt tilpas, og kan nyde den gode og sjove oplevelse fra start til slut. Både fordi du er super godt forberedt (som jeg hjælper dig med) og fordi du er i  professionelle hænder, der er styr på alt omkring dig. 

 • ..du har et sæt nye smukke billeder af dig selv, men også billeder der viser hvad du hjælper dine kunder med og hvordan de vil opleve et samarbejde med dig. Billeder som du virkelig synes er flotte, spot-on dig og din virksomhed og som du bare gerne vil vise frem

 • ..du tiltrækker flere af de rigtige kunder til din virksomhed, fordi det er let for dem at forstå og identificere sig med din virksomhed og det du tilbyder. Din (visuelle) kommunikation er tydelig, troværdig og tillidsvækkende.

 • .. dine kunder helt tydeligvis har forstået dine værdier, dine budskaber og dine ydelser og derfor er klar i spyttet om hvad de gerne vil købe hos dig.

Hvornår er en Branding fotosession rigtig for dig?

 • Når du vil give din forretning et boost, med lækre professionelle billeder repræsentere de du arbejder med og for.
 • Når du ved hvem dine ideelle kunder og hvilke ydelser du vil tilbyde.
 • Når du vil skille dig ud og gøre det lettere for kunderne at vælge dig istedet for en anden.
 • Når du har brug for nye opdaterede billeder som du virkelig elsker, til din hjemmeside, blogindlæg og sociale medier
 • Når du skal lancere et nyt (online) produkt eller nye ydelser

Hvorfor du ikke bare kan nøjes med portrætfotos.

Billeder kommunikere direkte, effektivt og forlænger et besøg på din hjemmeside. Billeder har dokumenteret effekt til at konvertere et besøg til en handling (ringe op, sende mail, booke, bestille osv.)

Når du kun bruger portrætfotos, misser du muligheden for at gøre det tydeligt hvordan du skiller dig ud, hvad der gør dig og din virksomhed unik, og hvorfor kunden skal vælge dig og din virksomhed.

Sælger din virksomhed ydelser, produkter, løsninger hvor du er hovedpersonen. Eksempelvis hvis du er coach, grafiker, konsulent, rådgiver, designer, specialist, ekspert, terapeut, psykolog, kosmetolog, mentor eller underviser, er det største aktiv i din virksomhed for at tiltrække kunder... dig!

Hvordan får du de rigtige branding fotos til DIN virksomhed ?

Der er 2 nøglefaktorer for at du får de helt rigtige branding fotos, der skaber værdi for din virksomhed:

 • God forberedelse og planlægning (den står jeg for)
 • At du føler dig fantastisk godt tilpas (den står jeg også for)

Forberedelse er alfa og omega for at dine billeder for den helt rigtige visuelle fortælling om dig og din virksomhed. Derfor bruger en en god rum tid på at vi får styr på alle detaljerne før vores fotosession.

Hvordan du føler dig under fotograferingen, kan ses på billederne. Derfor tilrettelægger jeg hele fotosessionen, så du får en fantastisk oplevelse, hvor du kan slappe af nyde de timer vi har sammen. 

En branding fotosession er et forløb i 3 trin

01. Forberedelse

Forberedelse til din fotosession er afgørende for at du får de helt rigtige billeder.

Vi mødes over 2 (online) møder, hvor vi får sat ord på din visuelle brandfortælling, får defineret stil og udtryk og jeg udarbejder en detaljere plan med en konkret liste over præcis hvilke billeder vi skal lave, hvilke rekvisitter vi skal bruge, hvor vi skal fotografere, valg af tøj og styling osv.

 

02. Fotosession

Din fotosession bliver en fantastisk dag. Dagen starter med professionel styling, og min stylist og assistent, sørger for at håret og makeuppen sidder som den skal, igennem hele dagen.

Vi er du forberedt til fingerspidserne og jeg guider dig igennem hele fotograferingen, og du vil føle dig tryg, afslappet og godt tilpas, som er nøglen il fantastiske billeder, der formidler din brandfortælling.

 

03. Vælg billeder

Ca. en uge efter vores fotosession, sender jeg dig link til et onlinegalleri med billederne, så du kan udvælge alle dine favoritter

Alle billederne får min signatur redigering og dine top 10 favoritter bliver fuldt retoucheret til magasin kvalitet. Efter aftale producerer jeg også billeder der skal bruges til fuld skærmbredde med formål til tekst overlay.

Du får billederne leveret i 2 formater, så du kan bruge dem både til web og til tryk.

Din Brandfortælling?

Den behøver du ikke have 100% styr på når du vil booke en Personlig Branding fotosession. Den finder vi frem til i fællesskab, ud fra det forberedelses-forløb vi har, forud for din fotosession. Jeg stiller dig alle de nødvendige spørgsmål der skal til og vi gennemgår også din hjemmeside.

Din brandfortælling i dine billeder, er den der skaber en relation til dine ideelle kunder og viser hvad der gør dig og din virksomhed unik, udover de ydelser du sælger. 

Min opgave er at omsætte din brandfortælling til en konkret liste med billedeideer, der præsentere din brandfortælling visuelt, og som vi kan planlægge din fotosession udfra.

Det siger kunderne

Portrætfoto

Anne Pernille Fischer

Business Mentor

"Kære Jette
Jeg sender dig tit et par meget taknemmelige tanker, når jeg ser de billeder, du skød af mig. Jeg er bare så glad for dem. Så endnu engang et KÆMPE tak for billederne. De gør hele forskellen. Du er virkelig en stjernegod fotograf!"

Portrætfoto til personlig branding

Sussie Wagner

Konsulent

" Jettes bidrag til mit nye firmawebsite har været uvurderligt. Udover at hun har taget billederne, har hun rådgivet mig vedr. min grafiske identitet, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Det er en eminent oplevelse at komme i hænderne på en virkelig professionel. Så får man aldrig lyst til at gå tilbage til det hjemmelavede... Jette er desuden en fantastisk person, det er svært ikke at holde af med det samme"

Portrætfoto

Suzanne Jensen

Behandler

"Tusind tak for de flotte billeder og al din sparring og rådgivning udover billederne! Det var en fantastisk oplevelse, hele pakken med styling og kørsel udendørs, samt hjælp fra dit team. Det var også din guidning og din professionalisme. Og du var virkelig god til at få mig til at slappe af og få mig til at grine!

Jeg følte mig tryg, netop fordi vi havde brugt meget tid på forberedelse og planlægningen inden vi mødtes til fotografering og du var så forberedt. Jeg kunne læne mig tilbage, fordi der bare var styr på det. Jeg fik ikke bare gode billeder denne dag, jeg fik en hel oplevelse"

Vælg mellem 2 forskellige branding fotosessioner

Din genvej til flere kunder med Personlig Branding fotos som præsenterer din virksomhed og fortæller din historie

Dine nye branding fotos skal sælge dine ydelser, det vil de gøre når dine fotos er skræddersyet til dit indhold på din hjemmeside. Derfor er fotosessionerne, Branding 360˚ og Branding Basis, begge forløb der inkludere en grundig forberedelse og planlægning, en fuld dags / halv dags fotosession og et flot onlinegalleri med et vælg af smukke fortællende billeder, at vælge i blandt.

Er du i tvivl om hvilken session der er den rigtige for dig? Det hjælper jeg dig med at afklare når vi taler sammen på telefonen.

portrætfotograf Jette Schrum

25 FOTOS Branding 360˚

Branding 360° er til dig der har brug for en komplet billedeserie der visuelt kan fortælle hele historien om hvem, hvad og hvordan du hjælper dine kunder og hvorfor de skal vælge dig 

2 timers møde for udvikling af din visuelle brandfortælling.

Du bliver klædt på til vores møde med et forberedende spørgeskema og sammen gennemgår vi din hjemmeside og hvordan vi kan sammensætte din visuelle brandfortælling så den understøtter dit indhold med billeder der vil skabe stor værdi for du kan tiltrække flere af de rigtige kunder.

2 timers design og planlægningsmøde for din fotosession

Jeg præsenterer dig for et ” visuelt moodboard” som er eksempler på billede stil, -udtryk, farvetema og konkrete ideer til billeder og locations. Jeg har også udarbejdet en ”shootplan” som er en detaljere liste med beskrivelse af billeder der vil matche indhold til de forskellige sider på din hjemmeside og til brug for markedsføring på sociale medier. Vi gennemgår valg af tøj og styling, og du får tilsendt en huskeliste, med alt hvad vi har brug for af rekvisitter osv. Det er denne del af forberedelsen, der går at du møder op til vores fotosession med ro i maven og fyldt med energi til en sjov og spændende dag.

Professionel makeup, hårstyling & touchup´s hele dagen

På dagen for din fotosession, starter du med professionel makeup og hårstyling, som matcher din personlighed og de outfits der er valgt, Rikke assistere under hele dagen og sørger også for at makeup og hår sidder som det skal, og justere løbende efter behov.

Heldags fotosession (6 timer)

Hvor vi kan nå op til 4 forskellige lokationer og 6-8 forskellige looks. Jeg guider dig igennem hele fotosessionen, som betyder du vil kunne slappe af og virkelig nyde oplevelsen.

25 smukke digitale fotos i format til både web og print

Efter vores fotosession, sender jeg dig link til onlinegalleri hvor du kan udvælge dine top 25 favoritter blandt et udvalg på 150-200 billeder. Med billede-listen fra vores planlægningssession, kan du sikre at du får alle de billeder du har brug for, til de enkelte sider på din hjemmeside.

Redigering og retouchering er inkluderet

Alle billeder får min signatur redigering og du kan udvælge 10 af de 25 fotos, som yderligere vil blive redigeret og retoucheret til magasin kvalitet. Jeg vil også tilpasse op til 4 fotos så de kan bruges som panoramabilleder (header) til hjemmeside.

 

Pris: kr. 19.650,- ekskl moms
Mulighed for betaling i 3 rater

7 FOTOS Branding Basis

Branding Basis er til dig som udover portrætfotos, også har brug for gode situationsbilleder som fortæller hvad du hjælper dine kunder med. Du har en meget enkel branding fortælling eller du er nystartet som selvstændig.

1 times møde for udvikling af din visuelle brandfortælling.

Du bliver klædt på til vores møde med et forberedende spørgeskema og sammen gennemgår vi din hjemmeside for at omsætte dit indhold til visuelle fortællinger.

1 times design og planlægningsmøde for din fotosession

Jeg præsentere dig for et oplæg på de billedetyper og ideer til din visuelle fortælling om hvad du hjælper med og hvordan du hjælper dine kunder. Vi drøfter hvor på din hjemmeside de forskellige billeder vil matche med dine budskaber og dit indhold. Vi drøfter også farvetema, mulige fotolokationer og detaljer omkring valg af tøj og styling. Jeg sender dig en huskeliste, med alt hvad vi har brug for af rekvisitter osv. Det er denne del af forberedelsen, der gør at du møder op til vores fotosession med ro i maven og fyldt med energi til en sjov og spændende dag.

Halvdags fotosession (3 timer)

Hvor vi kan nå 2 forskellige lokationer og 3-4 forskellige looks. Jeg guider dig igennem hele fotosessionen, som betyder du vil kunne slappe af og virkelig nyde oplevelsen.

7 flotte digitale brandingfotos i format til både web og print

Efter vores fotosession, sender jeg dig link til onlinegalleri hvor du kan udvælge 7 fotos blandt et udvalg på 50-60 billeder.

Redigering og retouchering er inkluderet

Alle billeder vil få min signatur redigering og retouchering til magasin kvalitet. Jeg vil også tilpasse 2 fotos så de kan bruges som panoramabilleder (header) til hjemmeside.

Pris: kr. 9450,- ekskl moms

Tilkøb:
Professionel styling kr. 1500,- ekskl moms

Portrætfotograf

Vi starter med en gratis og uforpligtende samtale over telefon eller onlinemøde

Din Branding Fotosession starter med, at vi taler sammen, og finder ud af, om en Personlig Branding Fotosession er den rigtige løsning for dig. Her drøfter vi, hvad du har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

01

RÅDGIVNING OG KREATIV SPARRING

Før vi mødes, personligt eller online, sender jeg dig et spørgeskema som vil være udgangspunktet for vore design og planlægningsprocess. Vi holder et møde på 1-1,5 time, hvor vi drøfter dine svar, gennemgår din hjemmeside og hvor du ellers har brug for billeder til din onlinetilstedeværelse. Vi drøfter alle de elementer der er vigtige for at få dit brand synligjort.

02

DESIGN AF DIN BRANDFORTÆLLING

Efter vores møde er jeg klædt på til at forberede din kommende fotosession. Det kreative oplæg indkluderer:

 • Visuelt moodboard som inspiration
 • Ideer til billedetyper, -stil og -udtryk.
 • Liste med ideer til rekvisitter
 • Forslag til location hvor vi skal fotografere

03

FORBEREDELSE TIL FOTOSESSION

På et aftalt telefon/onlinemøde, gennemgår vi det kreative oplæg, som jeg har sendt til dig forinden, så du har haft mulighed til at kigge det igennem.

Vi laver eventuelle tilpasninger og yderligere detaljer. På dette møde gennemgår vi også detaljer som valg af tøj og hvordan du forbereder dig til fotograferingen.

04

BRANDING FOTOSESSION

På dagen for fotosessionen vil du føle dig spændt og begejstret. Vores forberedelse betyder vi har en helt klar vision for resultatet og alt er planlagt, timet tilrettelagt til mindste detalje. Hvis du har tilvalgt styling, starter dagen med makeup og hårstyling og på en heldagsfotografering er stylisten er med os hele dagen og sørger for at du ser frisk og godt ud, hele vejen igennem. Du får også hjælp til tøjskift, og vi laver måske justering i stylingen undervejs, hvis det giver mening. Jeg guider dig igennem hele fotograferingen og sikrer at vi har en god kontakt, som kommer til udtryk på dine nye billeder. Din eneste opgave på dagen, er at nyde den.

05

UDVÆLGELSE AF BRAND-FOTOS

Efter vores fotosession, får du adgang til en onlinegalleri med et bredt udvalg af smukke billeder fra vores fotosession. Galleriet er åbent i 14 dage så du har god tid til at udvælge de endelige billeder.

De billeder du vælger, bliver professionelt retoucheret og redigeret efter dit personlige visuelle udtryk, og leveret i et format til både web og tryk. Som en ekstra service, beskærer jeg billederne hvis du har specifikke ønsker og jeg forlænger også egnede billeder til panorama format (hero billeder). Du kan se eksempler på sådanne billeder her .

06

LEVERING AF DINE BRAND-FOTOS

Dine billeder bliver leveret digitalt via et link til download ca. 14 dage efter du har valgt de endelige billeder. Du modtager billederne i 2 versioner, til web og til print.

Har du også brug for at styrke dit brand med flotte Branding Fotos

Lad os skabe den perfekte personlige branding fotosession for dig, som giver dig autentisk visuelt indhold, der taler tydeligt til dine potentielle kunder.

Andre kunders oplevelse

Løft din forretning til det næste niveau Sådan vælger du de rigtige billeder, der gør din virksomhed mere eftertragtet

Med denne e-bog vil du i 5 effektive trin:

 • få overblik over hvilke billeder du har brug for til din virksomhed
 • blive guidet til hvordan du vælger de rigtige de helt rigtige billeder til  din branding og markedsføring
 • få indsigt i hvordan de rigtige billeder gør din virksomhed mere eftertragtet.

Sådan at du kan skabe flere forespørgsler, få flere bookinger, trænge igennem med dit budskab, præsentere dig toptunet og tydeligt differentiere dig i dit marked.

Når du henter guiden, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev som handler om at bruge billeder til effektiv markedsføring.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Følg mig på