PERSONLIG BRANDING for iværksættere og selvstændige

Betydning af billeder i din markedsføring

Når mennesker kan forholde sig til hvem du er og når de har en tydelig fornemmelse af hvilken type virksomhed de kigger på, er de langt mere tilbøjelige til at engagere sig i dig og det du kan hjælpe med.

Du skal gøre indtryk! for at skabe interesse for dig og din virksomhed.

Det er styrken i visuel kommunikation - billederne du bruger på din hjemmeside og i din markedsføring. Vi afkoder og forstår visuel kommunikation før vores logik bliver aktiveret. Billeder taler til vores følelser og 80% af vores købsbeslutninger er baseret på vores følelser.

Med en portfolio af personlige branding billeder til din hjemmeside og  markedsføring, vil du:

 • Styrke dit brand ved at fremstå professionelt og autentisk, med billeder om afspejler dine værdier og hvem du er
 • Præsentere dig overbevisende for din ideelle kundetype, og påvirke deres købelyst positivt
 • Fremstå tydeligt som ekspert på dit felt

Visuelt indhold som viser personlighed og autencitet, fremkalder en emotionel reaktion. Det gør det lettere at opbygge den indledende relation, som er så vigtig for at skabe købelyst.

eksempler på Personlig Branding

...visuel formidling af det du arbejder med og for

BEHANDLER - WWW.SUSANNE-JENSEN.DK

Tusind tak for mine billeder og al din hjælp og råd udover billederne! Jeg har faktisk allerede anbefalet dig til tre mennesker, jeg kender. Billederne er jeg meget tilfredse med, men det er ikke udelukkende billederne som har gjort hele processen til en god oplevelse for mig.

Det var hele pakken med make-up og kørsel udendørs, samt hjælp fra stylist og assistent. Det var også din guidning og din professionalisme. Og du var også god til at få mig til at slappe af og få mig til at grine!

Jeg følte mig tryg, netop fordi vi havde snakket og mødtes inden og du var så forberedt. Jeg kunne læne mig tilbage, fordi der var styr på det. Jeg fik ikke bare billeder denne dag, jeg fik en hel oplevelse.

Kh Suzanne

Linkedin

Suzanne Jensen

Holistisk Healer

GRAFISK DESIGNER - WWW.NYGAARDGRAFISK.DK

Jette Schrum har taget de flotte billeder på min hjemmeside. Jette gjorde et fantastisk forarbejde, inden hun gik igang med fotograferingen. Målgruppen blev fastlagt, lokationer og motiver blev nøje planlagt og researched.

Vi havde en spændende foto-dag, med fuld fokus på opgaven og Jette fik mig til at slappe af, hvilket er enormt vigtigt for et godt resultat. For mig har det betydet, at jeg på en meget professionel måde kan møde min målgruppe og billederne er med til at samle min hjemmeside til en velfungerende helhed.

JetteSchrumT8A4591

Laila Nygaard

Grafisk Designer

PSYKOLOG - WWW.KBHPSYKOTERAPEUT.DK

Jeg valgte Jette som fotograf til mine nye billeder dels pga de flotte billeder hun laver og dels fordi hun har kendskab til Emotionelle kundetyper. Jeg var 100% tryg ved mit valg, både i processen før og under fotograferingen.

Jeg har altid syntes det var svært at slappe af, når jeg skulle fotograferes, men Jette hjalp mig med at finde frem til mit ægte og autentiske udtryk, ved at guide mig og gøre mig tryg.

Det er en stor investering af få helt nye billeder til hjemmesiden og jeg var spændt. Men jeg var 100% tryg ved min beslutning. At Jette er certificeret kundetype ekspert betød at hun forstod at sætte sig ind i, hvad der er vigtigt og nødvendigt for de billeder der skal præsentere mig og min virksomhed. for første gang synes jeg det er rart at se på billeder af mig selv. 

_T8A5655_personlig-branding_profil

Hanne Christensen

Par- og psykoterapeut

I en personlig branding fotosession, skaber vi en portfolio af smukke, autentiske billeder, der præsentere dit brand og fortæller din historie.

Processen i 6 trin Sådan foregår det

En personlig branding session, inkluderer en grundig forberedelse så du får et sæt smukke og stærke billeder der præsentere dit autentiske brand

1. Lad mig høre lidt om dig

Send mig en mail, med lidt information om hvad du arbejder med og evt. link til din hjemmeside, så vender jeg retur med forslag til tidspunkt hvor vi kan tage en indledende snak på telefonen. Kontakt mig også hvis du har spørgsmål til en personlig branding session og ikke ved om det er det rigtige for dig, så hjælper jeg dig at afklare om det er det rette valg for dig.

2. Spørgeskema

Jeg sender dig et spørgeskema som har en række spørgsmål der vil os begge til forberedelse og planlægning af din kommende fotosession. Du besvarer spørgeskemaet forud for vores planlægningsmøde

3. Forberedelses session

Vi har aftalt et møde som dels har det formål at jeg kan dykke ned i at lære din virksomhed at kende og dermed skabe et visuelt billede af dit brand, til den kreative process med planlægningen af din kommende fotosession. Vi gennemgår

 • din hjemmeside og dine kundetype
 • dit nuværende visuelle udtryk
 • dine egne ideer, ønsker og vision for dine nye billeder og din nye visuelle identitet
 • Hvor du har brug billeder og hvilke typer billeder du har brug for
JivaU_web-32-2
2016-02-08-15.36.55

4. Det kreative oplæg

Efter vores møde er jeg klædt på til at forberede din kommende fotosession. Det kreative oplæg indkluderer:

 • Visult moodboard som inspiration
 • Ideer til billedetyper, -stil og -udtryk.
 • Liste med ideer til rekvisitter
 • Forslag til location hvor vi skal fotografere

5. Den praktiske planlægning

På et aftalt telefon/skypemøde, gennemgår vi det kreative oplæg, som jeg har sendt til dig forinden, så du har haft mulighed til at kigge det igennem.

Vi laver eventuelle tilpasninger og yderligere detaljer. På dette møde gennemgår vi også detaljer som valg af tøj og hvordan du forbereder dig til fotograferingen. 

914A9464_web_1920

6. Styling og Fotosession

På dagen for fotosessionen vil du føle dig spændt og begejstret, for vi har en helt klar vision for resultatet og alt er planlagt, timet tilrettelagt til mindste detalje. Dagen starter med makeup og hårstyling ved en af mine dygtige stylister. Stylisten er med os hele dagen og sikre du ser frisk og godt ud hele vejen igennem, du får også hjælp til tøjskift, og får vi laver måske ændring i hårstylingen undervejs hvis det giver mening. Jeg guider dig igennem hele fotograferingen og sikre at vi har en god kontakt som kommer til udtryk på dine nye billeder. Din eneste opgave på dagen er at nyde den.

914A9470

7. Onlinegalleri

Efter vores fotosession, får du adgang til en onlinegalleri med et bredt udvalg af smukke billeder fra vores fotosession. Galleriet er åbent i 14 dage så du har god tid til at udvælge de endelige billeder.

De billeder du vælger, bliver professionelt retoucheret og redigeret efter dit personlige visuelle udtryk, og leveret i et format til både web og tryk. Som en ekstra service, beskærer jeg billederne hvis du har specifikke ønsker og jeg forlænger også egnede billeder til panorama format (hero billeder). Du kan se eksempler på sådanne billeder her .

Web_1200px-3776

Skal jeg også hjælpe dig med med at fortælle hvem du er, gennem professionelle branding billeder?

Lad os skabe den perfekte personlige branding fotosession for dig, som giver dig autentisk visuelt indhold, der taler tydeligt til dine potentielle kunder.

Følg med i mit arbejde på

Til Top