PERSONLIG BRANDING

Styrk dit brand + fortæl din historie

DU er kernen i dit eget personlige brand.

Det er essensen af ​​din virksomhed og tiltrækningsevne du skal have på dine potentielle kunder. Det er det, der appellerer og tiltrækker dine kernekunder. Og dit portræt er den centrale del af det: det er dit eget personlige logo

Hvad er Personlig Branding Fotografi?

Det er et mix af portrætfotos, stemnings- og arbejdssituations  billeder. Billeder der visuelt kommunikere fortællingen om dig og din virksomhed. 

Dine branding billeder har den funktion at de skaber blikfang, opmærksomhed og fastholder interessen for de besøgene der kommer på din hjemmeside. Og lige så vigtigst, signalerer troværdighed omkring din virksomhed og dine ydelser. 

Hvorfor skal du investere i Personlig Branding fotos?

Din hjemmesides vigtigste opgave er:

 • at skabe troværdighed og opbygge tillid til dit brand, for at skabe købelyst hos dine potentielle kunder.
 • at skabe opmærksomhed og interesse, samt hjælpe dine besøgende med nemt at få overblik, og let kunne navigere rundt.

Faktum er at besøgende på en hjemmeside bruger ganske få sekunder til at vurdere om din virksomhed er interessant og troværdig.

Og det er her dine billeder får deres berettigelse. Branding billeder er et stort aktiv i at fange potentielle kunders interesse, kommunikere relevans hurtigt og tydeligt og hjælpe dem med at træffe en beslutning om kontakt eller køb. 

Institut-for-kundetyper_Fotograf-Jette-Schrum (1)
Personlig-Branding_JetteSchrum (1)

Helt afgørende for Personlig Branding Fotografi

er den forberedende process hvor:

- vi i samarbejd sætter ord på hvad der definere dit unikke brand og identitet og hvordan vi omsætter det til en visuel fortælling i form af billeder, så de tiltrækker lige præcis din kundetype, så du bliver tydelig og skiller dig ud.

- Vi drøfter den visuelle stil og stemning i billederne, som bedst repræsenterer dit brand

-Vi arbejder i en kreativ process som giver dig et resultat af autentiske lækre billeder, som får dig til at skille dig ud.

Personlig Branding

...dine billeder er det første indtryk du giver potentielle kunder, de skal være bemærkelsesværdige og formidle det budskab, du ønsker at sende.

Pris & detaljer

Det inkluderer en Personlig Branding session

 • Forberedende spørgeskema til kreativt planlægningsmøde
 • Planlægningsmøde, vi mødes hos mig eller over skype
 • Ideoplæg som visuelt moodboard og shootplan
 • Styleguide og sparring på valg af tøj
 • 3 timers fotografering på location og/eller i studio
 • 3-4 forskellige looks / story lines
 • 8 personlig branding portrætfotos til web og print
 • Beskæring/forlængelse af billeder til brug for hjemmeside
 • Professionel hår og makeupstyling og touchup gennem hele sessionen.

       Kr. 9950,- ekskl moms

Tilvalg:

 • Stemningsbilleder 5 stk kr. 1900,- ekskl moms
 • Ekstra portrætfoto pr. stk kr. 750,- ekskl moms

I en personlig branding fotosession, skaber vi en portfolio af smukke, autentiske billeder, der præsentere dit brand og fortæller din historie.

Processen i 6 trin Sådan foregår det

En personlig branding session, inkluderer en grundig forberedelse så du får et sæt smukke og stærke billeder der præsentere dit autentiske brand

1. Lad mig høre lidt om dig

Send mig en mail, med lidt information om hvad du arbejder med og evt. link til din hjemmeside, så vender jeg retur med forslag til tidspunkt hvor vi kan tage en indledende snak på telefonen. Kontakt mig også hvis du har spørgsmål til en personlig branding session og ikke ved om det er det rigtige for dig, så hjælper jeg dig at afklare om det er det rette valg for dig.

2. Spørgeskema

Jeg sender dig et spørgeskema som har en række spørgsmål der vil os begge til forberedelse og planlægning af din kommende fotosession. Du besvarer spørgeskemaet forud for vores planlægningsmøde

3. Forberedelses session

Vi har aftalt et møde som dels har det formål at jeg kan dykke ned i at lære din virksomhed at kende og dermed skabe et visuelt billede af dit brand, til den kreative process med planlægningen af din kommende fotosession. Vi gennemgår

 • din hjemmeside og dine kundetype
 • dit nuværende visuelle udtryk
 • dine egne ideer, ønsker og vision for dine nye billeder og dine billeders visuelle udtryk
 • Hvor du har brug billeder og hvilke typer billeder du har brug for
JivaU_web-32-2
2016-02-08-15.36.55

4. Det kreative oplæg

Efter vores møde er jeg klædt på til at forberede din kommende fotosession. Det kreative oplæg indkluderer:

 • Visult moodboard som inspiration
 • Ideer til billedetyper, -stil og -udtryk.
 • Liste med ideer til rekvisitter
 • Forslag til location hvor vi skal fotografere

5. Den praktiske planlægning

På et aftalt telefon/skypemøde, gennemgår vi det kreative oplæg, som jeg har sendt til dig forinden, så du har haft mulighed til at kigge det igennem.

Vi laver eventuelle tilpasninger og yderligere detaljer. På dette møde gennemgår vi også detaljer som valg af tøj og hvordan du forbereder dig til fotograferingen. 

914A9464_web_1920

6. Styling og Fotosession

På dagen for fotosessionen vil du føle dig spændt og begejstret, for vi har en helt klar vision for resultatet og alt er planlagt, timet tilrettelagt til mindste detalje. Dagen starter med makeup og hårstyling ved en af mine dygtige stylister. Stylisten er med os hele dagen og sikre du ser frisk og godt ud hele vejen igennem, du får også hjælp til tøjskift, og får vi laver måske ændring i hårstylingen undervejs hvis det giver mening. Jeg guider dig igennem hele fotograferingen og sikre at vi har en god kontakt som kommer til udtryk på dine nye billeder. Din eneste opgave på dagen er at nyde den.

914A9470

7. Onlinegalleri

Efter vores fotosession, får du adgang til en onlinegalleri med et bredt udvalg af smukke billeder fra vores fotosession. Galleriet er åbent i 14 dage så du har god tid til at udvælge de endelige billeder.

De billeder du vælger, bliver professionelt retoucheret og redigeret efter dit personlige visuelle udtryk, og leveret i et format til både web og tryk. Som en ekstra service, beskærer jeg billederne hvis du har specifikke ønsker og jeg forlænger også egnede billeder til panorama format (hero billeder). Du kan se eksempler på sådanne billeder her .

Web_1200px-3776

Skal jeg også hjælpe dig med med at fortælle hvem du er, gennem professionelle branding billeder?

Lad os skabe den perfekte personlige branding fotosession for dig, som giver dig autentisk visuelt indhold, der taler tydeligt til dine potentielle kunder.

Andre kunders oplevelse

Følg med i mit arbejde på