DIT NYE PORTRÆTFOTO

Det tager kun få sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk. Derfor er de portrætfotos du bruger online, vigtige, uanset om du er jobsøgende eller solo selvstænding.

Hvordan skal dine kunder opleve dig?

Professionelle portrætfotos gør det lettere for dine kunder, at få et indtryk af hvem du er.  Kunder ligger først en ordre hos dig, hvis de opfatter dig som troværdig og tillidsvækkende. Derfor er det også helt afgørende at dine portrætfotos har dit personlige udtryk.

At skabe gode stærke personlige portrætfotos, omfatter både at tage stilling til tøj, brug af baggrunde eller valg af location, og hvis du er kvinde også brug af makeup og hårstyling.

Med udgangspunkt i din målgruppe, guider jeg dig igennem de overvejelser og beslutninger.

Et professionelt portrætfoto, skaber tillid og troværdighed om din ekspertise

Personlige & autentiske portrætfoto

Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum

Det siger kunderne

Et portrætfoto er et øjebliksbillede, brug flere forskellige portrætfotos på din hjemmeside til at fortælle din historie.

Processen i 4 trin Sådan foregår det

Jeg tilbyder 2 forskellige portrætfoto til business i to forskellige sessioner. Hvad du vælger afhænger af dit behov for antal og typer af billeder. Basic sessionen er god til dig der er ny opstartet som selvstændig, har en blog eller er jobsøgende.

Hvis du måske har været igang et godt stykke tid og din hjemmeside enten skal redesignes eller du har brug for flere portrætfotos til forskellige formål i din markedsføring og gerne vil have portrætfotos til bredformat billeder på din hjemmeside, er Portrætfoto med styling et godt valg.

01. Send mig en besked eller en mail

med lidt information om hvad du skal bruge dine nye portrætfotos til, hvad du arbejder med og evt. link til din hjemmeside, så vender jeg tilbage med forslag til tidspunkt hvor vi kan tage snak på telefonen om dit behov, dine ønsker og alle detaljerne i forbindelse med fotosessionen. Er du i tvivl om hvad der er det rigtige valg for dig i forhold til dit behov, afklarer vi også det.

02. telefonmøde

Over telefonen taler vi om dig og din virksomhed og hvad du skal bruge dine nye portrætfotos til og eksempel hvor på din hjemmeside du skal bruge forskellige billeder. Vi taler om alt fra tøj, makeup hvis du er kvinde, om vi skal fotografere i studie eller på location, stil og udtryk på dine billeder, hvad du skal have med til dagen for selve fotograferingen osv. Hvis du har booket professionel styling, taler vi også om detaljerne for det.

03. Fotosession i studie og/eller på location

Hvis du har booket professionel styling, starter du dagen med ca. en times makeup og hårstyling. Jeg har planlagt og klargjort de forskellige baggrunde vi fotografere med så de også matcher med det tøj du har med. Vi tager os god tid til fotograferingen, så vi får et godt udvalg af billeder du kan vælge blandt. Du får lov at se med bag på kameraet så vi sikre os at vi er på rette spor med dine nye billeder.

04. Udvælgelse og levering af færdige billeder

Efter vores fotosession, kigger jeg alle billeder fra dagen i gennem og udvælger de allerbedste. Dem præsenterer jeg dig for, via adgang til et onlinegalleri, hvor du kan kigge dem igennem og vælge de billeder du gerne vil have. Når billederne er valgt, bliver de professionelt redigeret og efterfølgende leveret til dig, i både format til web og tryk. 

Professionel makeup og hårstyling ?

Makeup og hårstyling er en rigtig god ting på billeder.

Når makeup er lagt rigtigt og målrettet til foto, sker der magi. Din hud ser sund, frisk og lækker ud, og din hudtone bliver fin og ensartet. Væk er de mørke rande under øjnene og frem træder du i den bedste version af dig selv.

Det handler ikke om at du skal have en masse makeup på og se ud som du skal til nytårsfest, eller en makeover hvor du skal være en helt ny udgave af dig selv. Nej, det handler at fremkalde den personlighed du er og sætte fokus på den, for det er det der tæller, når nye relationer skal skabes.

Dine nye portrætfotos, er en investering i at gøre det bedste og vigtige indtryk af dig, over for nye potentielle kunder. Jeg anbefaler at investere i professionel styling, fordi det vil gøre en forskel for dine færdige billeder.

Og så får du en ekstra bonus i at du ikke behøver tænke over om du nu ser godt ud om makeuppen er god for dine billeder, for det er du ikke i tvivl om, når du kigger dig i spejlet og kigger med bag på kameraet.

Skal jeg også hjælpe dig med at skabe det vigtige gode førstehåndsindtryk, med smukke professionelle portrætfotos ?

Lad mig hjælpe dig med at skabe stærke personlige portrætfotos af dig?