PORTRÆTFOTO TIL BUSINESS For selvstændige og små virksomheder

Det tager kun få sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk, hvilket skal dit portrætfoto efterlade?

Hvordan skal dine kunder opleve dig ?

De fleste ønsker at efterlade et indtryk af være professionel, troværdig og tillidsvækkende. Hvordan det kommer til udtryk i et portrætfoto, er forskelligt og helt individuelt. Det afhænger af hvilken kundetype dine kunder er, hvilken personlighed du har og hvad du beskæftiger dig med.

Derfor taler vi altid sammen forud for din fotografering, så jeg bliver klædt på til at skabe portræt billeder som du kan tiltrække flere kunder med, og du bliver forberedt til mindste detalje.

Et professionelt portrætfoto, der udtrykker autencitet & personlighed, vækker tillid

Personlige & autentiske portrætfotos

Portrætfoto
portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portræt foto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portræt foto
Portrætfoto
Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto til hjemmeside
Portrætfoto
Portrætfoto
Portrætfoto af kvinde
Portrætfoto
Billedet til CV

Dine Portrætfotos er vigtige Og en central del af dit personlige brand

Derfor er der nogle overvejelser du bør gøre dig, når du skal have nye portrætfotos og billeder til din virksomhed.

Har du brug for enkelte portræt billeder til opdatering af dine onlineprofiler, og måske hjemmesidens "om side". Eller har du brug for en serie billeder der kan repræsentere dit brand, dine ydelser og produkter og visuelt fortælle din historie på din hjemmeside og din øvrige online tilstedeværelse? 

Er du i tvivl om hvad du har brug for eller hvad den bedste beslutning er for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig, for en helt uforpligtende snak.

Tips til overvejelse, når du skal have nye portrætfotos og billeder

  • Hvad skal du bruge billederne til

    Skal du søge job, have opdateret dine profiler på sociale medier eller et nyt portrætfoto til din hjemmeside eller blog? Det indtryk du ønsker at give og hvad dine portrætfotos skal fortælle om dig, kobles sammen med valg af tøj, baggrunde etc.

  • Hvor skal du bruge dine portrætfotos

    Hvor og hvor mange billeder du har brug for, afhænger af hvor og til hvad du skal bruge dem. Det kan være en god ide at overveje dit behov både på kort og længere sigt. Er du helt nystartet og har et begrænset budget er et par enkelte professionelle billeder et godt udgangspunkt. Er du godt etableret i din virksomhed, klar til at sætte turbo på dit brand og tage din forretning til det næste niveau, vil en serie af brandende billeder hjælpe dig på vej til dit mål.

Det siger andre

Portrætfoto

Anne-Camilla Nielskov Rusmiddelkonsulent og foredragsholder

"Jette tager smukke billeder. Hun er super professionel og for mig er det uvurderligt at hun har et indgående kendskab til markedsføring og er certificeret i emotionelle kundetyper. Hvilket betyder at hun ret så præcist kan rådgive om hvad der visuelt tiltrækker min målgruppe. Derudover tager hun sig tid, har et skarpt øje for detaljer og er sød til at give instruktioner. I det hele taget bare en tryg og dejlig oplevelse"

Portrætfoto

Bodil Willumsen Tekstforfatter

"Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem. Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling"

Portrætfoto til hjemmeside

Lars Nielsen Sexolog, terapeut og mandecoach

"Tak for en særdeles nærværende og dejlig oplevelse ifbm fotograferingen til min nye hjemmeside. Jeg værdsætter din meget høje grad af professionalitet og engagement - og ikke mindst din varme og indlevende tilgang, som gav mig ro og tryghed i, et for mig, uvant farvand. Desuden tak for vidunderlige billeder - jeg er SÅ tilfreds..."

Portrætfoto

Vil du løfte din forretning til det næste niveau? Med portrætfotos og billeder der gør din virksomhed mere eftertragtet?

Hent min guide der i 5 trin giver dig:

  • overblik over hvilket billeder du har brug for til din virksomhed
  • hjælp til at vælge de rigtige billeder til din branding og markedsføring
  • indsigt i hvordan de rigtige billeder gør din virksomhed mere eftertragtet.

så du kan skabe flere forespørgsler, få flere bookinger,  trænge igennem med dit budskab og præsentere dig toptunet i din branche.

Læs mere om Personlig Branding her >> 

eller hent guiden herunder

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Professionel makeup og hårstyling til dine portrætfoto ?

Makeup og hårstyling er en rigtig god ting for dine billeder.

Når makeup er lagt rigtigt og målrettet til foto, sker der magi. Din hud ser sund, frisk og lækker ud, og din hudtone bliver fin og ensartet. Væk er de mørke rande under øjnene og frem træder du i den bedste version af dig selv.

Det handler ikke om at du skal have en masse makeup på og se ud som du skal til nytårsfest, eller en makeover hvor du skal være en helt ny udgave af dig selv. Nej, det handler at fremkalde den personlighed du er og sætte fokus på den, for det er det der tæller, når nye relationer skal skabes.

Dine nye portrætfotos, er en investering i at gøre det bedste og vigtige indtryk af dig, over for nye potentielle kunder. Jeg anbefaler at investere i professionel styling, fordi det vil gøre en forskel for dine færdige billeder.

Og så får du en ekstra bonus i at du ikke behøver tænke over om du nu ser godt ud om makeuppen er god for dine billeder, for det er du ikke i tvivl om, når du kigger dig i spejlet og kigger med bag på kameraet.

Skal jeg også hjælpe dig med at skabe det vigtige gode førstehåndsindtryk, med smukke professionelle portrætfotos ?

Send mig en besked, så finder vi et tidspunkt til en indledende snak