Billeder til branding af virksomheden Faktum er at mennesker opfatter, forstår og husker visuel kommunikation langt bedre end tekst

Professionelle og autentiske billeder skaber større interesse og opmærksomhed

Købte billeder fra billedebiblioteker kan være nyttige til mange formål, men billeder, der er unikke for din virksomhed, har langt større gennemslagskraft,  de tilføjer et personligt og autentisk touch, som generiske billeder ikke kan matche.

Billeder og videoer, er den mest effektive måde til at kommunikere virksomhedens budskab, identitet og historie.

Fordi, vi simpelthen bare husker visuel kommunikation bedst. Det vi ser, husker vi bedre end det vi hører eller læser. Samtidig påvirker billeder vores beslutninger bevidst og ubevidst, fordi de taler til vores følelser og mavefornemmelse.

Værdien af at bruge billeder bevidst i virksomhedens kommunikation og markedsføring er at skille sig ud, fange kunders opmærksomhed og fastholde den længe nok til at gøre indtryk.

 

Portrætfoto
billeder til hjemmeside
event fotografering
Portrætfoto
Portrætfoto
billeder til hjemmeside
Stemningsbilleder til hjemmsiden
Portrætfoto
billeder til hjemmeside
billeder til hjemmeside
billeder til hjemmeside
Visuel identiet
billeder til hjemmside
Portrætfoto
Professionelt portrætfoto
billeder til hjemmeside
Portrætfotograf Jette Schrum
Visuel identiet og branding
Portrætfoto
erhvervs foto
Billeder til hjemmeside
billeder til hjemmeside
Portrætfoto
stemningsbilleder til hjemmesiden
Erhvervsfotografi
billeder til hjemmeside
Portrætfoto
billeder til hjemmeside
Miljø billeder til virksomheden

UDVALGTE KUNDEOPGAVER

En grundig, seriøs og top professionel fotograf

"Vi har haft flere forskellige fotografer igennem årene hos Augustinus Care.

Vi fik anbefalet Jette, og hende ville vi gerne have mødt for længe siden. En grundig, seriøs og top professionel fotograf som er ubeskrivelig jordnær. Hendes måde at angribe opgaven på var helt ny for os. Det dybdegående forarbejde og den måde hun sætter sig ind i hvordan vi er som personer, og den måde vi arbejder på, har gjort at vi i dag har fået de billeder, som passer perfekt til vores stil.

Hendes engagement og tålmodighed er helt unik. Hun bliver ved til det rigtige foto sidder lige i skabet.

Jeg kan virkelig anbefale Jette på det varmeste."

Jesper Glæemose
Administrerende Direktør / Augustinus Care 

Augustinus Care billeder til hjemmeside og print/web markedsføring

Augustinus Care  tilbyder firma massage ordning med nemt bookingsystem. I forbindelse med opdatering af hjemmeside havde de brug for autentiske billeder der præsentere deres profil og brand.

Foruden at skabe smukke autentiske billeder til hjemmesiden, har jeg har rådgivet Augustinus Care, i forhold til deres visuelle identitet og kommunikation, målrettet den kundetype profil deres målgruppe har.

webside: http://www.augustinuscare.dk

Vi er fuld af beundring over det professionelle niveau

"Vi ville gerne have et professionelt islæt af vores kollegaer og medarbejdere, der har en daglig kundekontakt i forskellige roller. Vi havde brug for ”troværdige” og ”kompetente” billeder til vores eksterne kundematerialer samt til vores online platforme.

Det har været så nemt og ligetil at samarbejde med Jette. Hun er tydeligvis meget professionel og har en rutinemæssig erfaring, der gør at hun selv taget teten på eventuelle beslutninger eller udfordringer man måtte have. Desuden er hun meget omhyggelig og lægger stor vægt på de små detaljer.

Det betød meget, at hun selv kom med forslag til hvordan og hvor billederne skulle tages. Hun fik i høj grad hver person til at føle sig godt tilpas ved hjælp af sin afslapppede men samtidig profesionelle tilgang.
Leveringsformen i billederne til både print og webfiler var en kærkommen detalje som vi ikke havde forudset og hendes deling af filer gjorde det nemt for os at udvælge.

Vi vil især fremhæve, at billederne virkelig er personlige og professionelle, og læner sig meget godt op af det professionelle og personlige image, vi gerne vil vise udaftil. Vi er fuld af beundring over det professionelle niveau"

Susanne Berndt Kristensen
Marketing og Kommunikation / TDC Wholesale

TDC Wholesale billeder til brochure

TDC Wholesale skulle bruge billeder dels til præsentationsmateriale og til ny kundebrochure, derudover skulle de bruge portrætfoto af ledelsen og medarbejderportrætter af hele salgsteamet

Engageret og dygtig fotograf

"Jette er en fantastisk engageret og dygtig fotograf. Hun er et rigtigt menneske menneske, som er super behagelig og nem at arbejde med - og ikke mindst gør det sjovt at stå foran kameraet. Og hun bliver ved til det rigtige foto er taget. Vi er SÅ glade for vores nye billeder, som på en fantastisk flot måde fanger ånden i firmaet og fortæller historien om både os og vores virksomhed. Jette har min stærkeste anbefaling."

Cathrine Herskind-Carlsen

Partner / Effihub 

Effihub billeder hjemmeside og marketingmateriale

Effihub er et værktøj til at styre og effektivisere tid og administration af samme. Mange kunder bruger det til at booke tid og sælge det som klippekortsordning til deres kunder.

webside: http://www.effihub.dk