Billeder til hjemmeside & markedsføring Personlig Branding Fotos

Din genvej til flere kunder med professionelle branding billeder der kommunikerer hvem du er, hvad du tilbyder og hvorfor dine kunder skal vælge dig.

Forestil dig lige at..

 • ..opleve en fotosession, hvor du føler dig fantastisk godt tilpas, har det sjovt og bare kan nyde at være i professionelle hænder fordi der er styr på alt omkring dig.

 • ..du har et sæt nye opdaterede billeder af dig selv, men også billeder der viser hvad du hjælper dine kunder med. Billeder som du virkelig synes er flotte, spot-on dig og din virksomhed og som du bare gerne vil vise frem

 • .. potentielle kunder lander på din hjemmeside og tænker “wow, det her ser interessant ud, det må jeg bare vide noget mere om" og nærstudere hele din hjemmeside.

 • ..du tiltrækker flere af de rigtige kunder for din virksomhed, fordi du præsentere dig autentisk, viser hvad du hjælper med og dit personlige brand er tydeligt og tillidsvækkende.

 • .. dine kunder helt tydeligvis har forstået dine værdier, dine budskaber og dine ydelser og derfor er klar i spyttet om hvad de gerne vil købe hos dig.

Det er netop det, du opnår med Personlige Branding Fotosession. Flotte og udtryksfulde fotos, der er med til at skabe den gode mavefornemmelse som din kunde har brug for, for at de er klar til at købe hos dig.

Personlig Branding Fotos kommunikerer DIN brandfortælling gennem flotte kvalitetsbilleder.

En Personlig Branding Fotosession er en fantastisk oplevelse, som får dig til at føle dig godt tilpas, så du kan vise din personlighed, essens og autentiske energi.

Når du har billeder du er virkelig er glad for og stolt af, har du lyst til at bruge dem igen og igen og du vil opleve hvordan din brandfortælling tiltrækker dine ideelle kunder

Hvad er personlig branding-fotos?

Branding-fotos er både portrætfotos, arbejdssituationsbilleder og stemningsbilleder.

Det er billeder der fortæller hvem du er, hvad du arbejder med og hvordan det føles at samarbejde med dig.

Branding-fotos er din visuelle kommunikation som gør dit indhold spændene og interessant. Og som gør det lettere at engagere potentielle kunder på din hjemmeside og sociale medier.

Det er flotte, professionelle og autentiske billeder, der gør virksomhed synlig og dit budskab tydeligt. De engagere dine potentielle kunder og skaber den vigtige tillid og troværdighed, som er afgørende for at skabe den indledende kontakt.

Hvornår er en Personlig Branding fotosession rigtig for dig?

 • Det mest optimale tidspunkt til branding fotosession er, når du ved hvem dine ideelle kunder og hvilke ydelser du vil tilbyde.
 • Når du vil give din forretning et boost, med lækre professionelle billeder repræsentere de du arbejder med og for.
 • Når du vil skille dig ud og gøre det lettere for kunderne at vælge dig istedet for en anden.
 • Når du har brug for nye opdaterede billeder som du virkelig elsker, til din hjemmeside, blogindlæg og sociale medier
 • Når du skal lancere et nyt (online) produkt eller nye ydelser

Hvorfor du ikke bare kan nøjes med portrætfotos.

Du sælger ydelser, produkter eller løsninger, som leveres af dig og som er baseret på dine personlige kompetencer og faglig ekspertise.

Personlig Branding-pakken er især til dig, der er coach, konsulent, rådgiver, designer, specialist, ekspert, terapeut, psykolog, kosmetolog, mentor eller underviser.

Hvorfor?, fordi det største aktiv i din virksomhed for at tiltrække kunder.. er dig!

Det er selvfølgelig dine faglige kompetencer og ekspertise - men i mindst lige så høj grad er det din personlighed - hvem du er i relation til andre mennesker. Det her du differentiere dig og bliver unik i forhold til andre der levere lign. ydelser.

Det er dit personlige brand.

Hvordan foregår en Personlig Branding Fotosession

Den gode oplevelse
Først og fremmest - min opgave er at sikre du får den fantastisk oplevelse, at du er forberedt til fingerspidserne OG at du føler dig tryg, afslappet og godt tilpas under fotograferingen. Det er nemlig nøglen til fantastiske billeder, der formidler din brandfortælling.

Design af din visuelle brandfortælling
Første del af en Branding Fotosession, er design af din brandfortælling og planlægning af din fotosession. Design og planlægnings sessionerne skaber klarhed over hvilke billeder der vil være de helt rigtige til de forskellige sider på din hjemmeside og din øvrige markedsførring

Planlægning og fotoshoot liste
Derefter udarbejder jeg en detaljeret ”shoot plan” som beskriver de forskellige temaer/historier med et visuelt inspirations moodboard. Jeg producerer også en liste der specificerer præcis hvad vi skal fotografere, hvad vi skal bruge af rekvisitter, hvilket farvetema vi bruger, hvor vi skal fotografere og hvad du skal vælge af tøj og styling.

"Kære Jette
Jeg sender dig tit et par meget taknemmelige tanker, når jeg ser de billeder, du skød af mig. Jeg er bare så glad for dem. Så endnu engang et KÆMPE tak for billederne. De gør hele forskellen. Du er virkelig en stjernegod fotograf!"

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

"Kære Jette
Jeg sender dig tit et par meget taknemmelige tanker, når jeg ser de billeder, du skød af mig. Jeg er bare så glad for dem. Så endnu engang et KÆMPE tak for billederne. De gør hele forskellen. Du er virkelig en stjernegod fotograf!"

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

Din Brandfortælling?

Din personlige brandfortælling skaber en relation til dine ideelle kunder og viser hvad der gør dig og din virksomhed unik, udover de ydelser du sælger.

Det er ikke nødvendigt at du har styr på din brandfortælling før du booker en Branding Fotosession. Den finder vi frem til i fællesskab, ud fra de spørgsmål jeg stiller dig i vores planlægnings session og den sparring vi har omkring dine svar.

Min opgave er derefter at omsætte din brandfortælling til en konkret liste med billedeideer, der præsentere din brandfortælling visuelt, og som vi kan planlægge din fotosession udfra.

" Jettes bidrag til mit nye firmawebsite har været uvurderligt. Udover at hun har taget billederne, har hun rådgivet mig vedr. min grafiske identitet, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Det er en eminent oplevelse at komme i hænderne på en virkelig professionel. Så får man aldrig lyst til at gå tilbage til det hjemmelavede... Jette er desuden en fantastisk person, det er svært ikke at holde af med det samme

Sussie Wagner

Hvilke fotos er de rigtige til at brande dig og din virksomhed

Når jeg sat mig godt ind hvad din virksomhed hjælper dine kunder med og hvordan du skiller dig ud, er jeg klædt på til at komme med ideer og konkrete forslag hvordan vi kan skabe din brandfortælling i billeder og visuelle fortællinger.

Jeg bruger mine marketingbriller, min viden om kundetyper og kundeadfærd og min erfaring om brugernavigation på hjemmesider.

Det betyder jeg kan omsætte din brandfortælling til specifikke billeder, der kan løfte dine budskaber og indhold på din hjemmeside og i din markedsføring.

Jeg fortæller og viser dig, hvilke billeder du har brug for til alle de måder du planlægger at markedsføre dig på og også de måder du måske ikke har tænkt på men som kan være rigtig gode til at styrke dit budskab og forklare dit brand.

Hvilke typer billeder der er de rigtige til til lige præcis din virksomhed, finder vi frem til i forberedelsesforløbet.

Personlig Branding Jette Schrum

I branding pakken får du udover professionelle portrætfotos, også de billedetyper der er super vigtige for din autentiske brandfortælling

Professionelle portrætfotos

Til ”om dig” siden, profilbilleder på sociale medier eller forside billedet. Det er billeder med et fagligt/seriøst udtryk hvor du har kontakt til kameraet, som kan være både closeup, halv krop, ¾ krop, hel krop. Det er billeder der kan forlænges, så de kan bruges på hele skærmens bredde. 

Situationsbilleder

Billeder der viser det du gør for dine kunder, hvordan du hjælper dem, og de remedier du bruger til at hjælpe dine kunder. Det kan både være det du gør før, under og efter kundekontakt.

Hvem-er-du billeder

Billeder der giver en ekstra dimension til hvordan det føles at samarbejde med dig eller få din hjælp udover den faglige professionelle. Det er billeder der giver en fornemmelse af de forskellige sider af din personlighed. De billeder vil tale dine kunders mavefornemmelse ”er vi et godt match”, vil jeg føle mig tryg i et samarbejde med dig.

Stemningsbilleder

Det er billeder der kan bruges som baggrundsbilleder for tekst overlay blokke, som tillægsbilleder til en artikel eller landingpage. Det kan være detalje billeder men også billeder af dig i mere afslappede, casual situationer som viser en følelsesmæssig stemning. Disse billeder giver dine kunder en fornemmelse af hvem du er ”behind the scenes”, og giver en følelse af at de kender dig på flere niveauer.

Content billeder

Det er de billeder du bruger til opslag på sociale medier, det er detaljebilleder og eks. "flatlay" billeder som pirre nysgerrigheden hos læsere, så de stopper op og læser dit indhold. 

Det indeholder en Personlig Branding fotosession

Branding Basis (5+ fotos) eller Branding 360° (20+ fotos)

TRIN 01

Design, rådgivning og sparring

Din brandfortælling

 • Forberedende spørgeskema så du bliver klædt på til planlægningsmøde

 • Gennemgang af din hjemmeside, sparring på brug af billeder

 • Planlægningsmøde hos mig eller som onlinemøde

 • Visuelt imoodboard, oplæg til & plan for fotograferingen

 • Styleguide som personlig forberedelse til fotosessionen

 • Huske - og "to-do" liste

TRIN 02

Stylet Fotosession

1/2 eller 1/1 dags fotografering

 • 3-5 fortællinger

 • Så mange looks vi kan nå

 • Fuld guidet fotosession på location og/eller i studie

- hvis du har tilvalgt styling

 • Hjælp til udvælgelse af outfits af professionel stylist

 • Makeup og hårstyling af professionel stylist

 • Touch-ups & evt. justering af styling, gennem hele sessionen

TRIN 03

Branding fotos

Flotte professionelle fotos til hjemmeside og markedsføring

 • Billeder du kan bruge til

  -    Hjemmeside
  -    Sociale medier
  -    Presse
  -    Flyers, brochurer etc
  -    Nyhedsbreve
  -    Online Produkter

 • Lukket online galleri med 50-80 billeder at vælge iblandt

 • Hjælp og sparring til udvælgelse og brug af billeder

 • Beskæring af billeder efter ønske

Vælg mellem Branding Basis eller Branding 360°, priser starter ved kr. 6850,- ekskl moms

Vi starter med en gratis og uforpligtende samtale over telefon eller onlinemøde

Din Branding Fotosession starter med, at vi taler sammen, og finder ud af, om en Personlig Branding Fotosession er den rigtige løsning for dig. Her drøfter vi, hvad du har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

01

RÅDGIVNING OG KREATIV SPARRING

Før vi mødes, personligt eller online, sender jeg dig et spørgeskema som vil være udgangspunktet for vore design og planlægningsprocess. Vi holder et møde på 1-1,5 time, hvor vi drøfter dine svar, gennemgår din hjemmeside og hvor du ellers har brug for billeder til din onlinetilstedeværelse. Vi drøfter alle de elementer der er vigtige for at få dit brand synligjort.

02

DESIGN AF DIN BRANDFORTÆLLING

Efter vores møde er jeg klædt på til at forberede din kommende fotosession. Det kreative oplæg indkluderer:

 • Visuelt moodboard som inspiration
 • Ideer til billedetyper, -stil og -udtryk.
 • Liste med ideer til rekvisitter
 • Forslag til location hvor vi skal fotografere

03

FORBEREDELSE TIL FOTOSESSION

På et aftalt telefon/onlinemøde, gennemgår vi det kreative oplæg, som jeg har sendt til dig forinden, så du har haft mulighed til at kigge det igennem.

Vi laver eventuelle tilpasninger og yderligere detaljer. På dette møde gennemgår vi også detaljer som valg af tøj og hvordan du forbereder dig til fotograferingen.

04

BRANDING FOTOSESSION

På dagen for fotosessionen vil du føle dig spændt og begejstret. Vores forberedelse betyder vi har en helt klar vision for resultatet og alt er planlagt, timet tilrettelagt til mindste detalje. Hvis du har tilvalgt styling, starter dagen med makeup og hårstyling og på en heldagsfotografering er stylisten er med os hele dagen og sørger for at du ser frisk og godt ud, hele vejen igennem. Du får også hjælp til tøjskift, og vi laver måske justering i stylingen undervejs, hvis det giver mening. Jeg guider dig igennem hele fotograferingen og sikrer at vi har en god kontakt, som kommer til udtryk på dine nye billeder. Din eneste opgave på dagen, er at nyde den.

05

UDVÆLGELSE AF BRAND-FOTOS

Efter vores fotosession, får du adgang til en onlinegalleri med et bredt udvalg af smukke billeder fra vores fotosession. Galleriet er åbent i 14 dage så du har god tid til at udvælge de endelige billeder.

De billeder du vælger, bliver professionelt retoucheret og redigeret efter dit personlige visuelle udtryk, og leveret i et format til både web og tryk. Som en ekstra service, beskærer jeg billederne hvis du har specifikke ønsker og jeg forlænger også egnede billeder til panorama format (hero billeder). Du kan se eksempler på sådanne billeder her .

06

LEVERING AF DINE BRAND-FOTOS

Dine billeder bliver leveret digitalt via et link til download ca. 14 dage efter du har valgt de endelige billeder. Du modtager billederne i 2 versioner, til web og til print.

Har du også brug for at styrke dit brand med flotte Branding Fotos

Lad os skabe den perfekte personlige branding fotosession for dig, som giver dig autentisk visuelt indhold, der taler tydeligt til dine potentielle kunder.

Andre kunders oplevelse

Løft din forretning til det næste niveau Sådan vælger du de rigtige billeder, der gør din virksomhed mere eftertragtet

Med denne e-bog vil du i 5 effektive trin:

 • få overblik over hvilke billeder du har brug for til din virksomhed
 • blive guidet til hvordan du vælger de rigtige de helt rigtige billeder til  din branding og markedsføring
 • få indsigt i hvordan de rigtige billeder gør din virksomhed mere eftertragtet.

Sådan at du kan skabe flere forespørgsler, få flere bookinger, trænge igennem med dit budskab, præsentere dig toptunet og tydeligt differentiere dig i dit marked.

Når du henter guiden, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev som handler om at bruge billeder til effektiv markedsføring.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Følg mig på