Brandingfotos  De bedste billeder til din hjemmeside, er dem der er gennemtænkte og skabt med et formål

Med de rigtige billeder på din hjemmeside vil du opleve et væsentlig løft af din hjemmesides performance fordi du kommunikerer din værdi tydeligt og effektivt.

Vi husker 80% af det vi ser og 20% af det vi læser. Derfor er brandingfotos et virkelig effektivt værktøj til at skabe resultater for din hjemmeside.

Når billederne aktiverer følelser der skaber god mavefornemmelse og samtidig understøtter dine tekster, har du en hjemmeside der kommunikerer dit budskab tydeligt. Det vil skille dig ud og give mere gennemslagskraft hos den besøgende.

Med en brandingfoto session, får du flotte og stærke brandingfotos, der er gennemtænkte i forhold til indholdet på din hjemmeside. Du får billeder der er helt i tråd med din vision og dit brand.

Du vil blive overrasket over hvor meget lettere det vil være at tiltrække dine ideelle kunder.

Hvad kan brandingfotos gøre for din virksomhed ?

Når vi som kunder vælger om vi vil klikke på ”køb, kontakt, hent, download, bestil, tilmeld eller book” knappen, gør vi det fordi det føles helt rigtigt, ud fra det vi har set/hørt eller læst.  Vi handler i høj grad på vores følelser og det er her billederne din hjemmeside bliver vigtige.

Billeder er suveræne til at formidle stemning, følelser, værdier og budskaber. Og det er det der skal til, for at efterlade et indtryk der hænger fast.

Brandingfotos ved Portrætfotograf Jette Schrum
Portrætfoto ved Portrætfotograf Jette Schrum

Hvor mange fotos har du brug for?

Det er helt individuelt og afhænger af hvor mange sider du har, hvor meget indhold der er på dem og den profil din virksomhed har.

Til hjemmesiden har du ikke brug for et stort katalog med 30-50 billeder. Du har tilgengæld brug for et mindre antal velkomponerede billeder, skræddersyet til at komplementere dine tekster, så dit samlede budskab formidles tydeligt og overbevisende.

De fleste hjemmesider har brug for 1-3 billeder pr. Underside. I gennemsnit køber mine kunder mellem 10 og 20 billeder, som så også kan bruges til trykte materialer og opslag på sociale medier.

De 3 ting dine brandingfotos skal kunne for at være sælgende

Brandingfotos til din hjemmeside skal kunne tre ting:

  1. Være en visuel fortælling af det indhold du har på din hjemmeside og understøtte dine tekster
  2. Sende de signaler der er i tråd med din brandprofil og dine værdier
  3. Se lækre og indbydende ud.

Derfor inkludere en brandingfotosession også en grundig forberedelses process forud for vores fotosession og sikre dels du får de rigtige billeder men også at vi har styr på samtlige detaljer. 

Personlig Branding fotos
Brandingfoto af Jacqueline

En branding fotosession er ikke kun flotte fotos

Det er også en super god og sjov oplevelse.

Og ja, du kommer selvfølgelig til at se fantastisk ud på billederne - også selvom du måske straks tænker "jeg er ikke særlig fotogen", for tro mig, det er du!

Du vil opleve en guidet fotosession fra A-Z. Både fordi vi har styr på alle detaljerne så du ikke skal tænke over noget undervejs, men især fordi jeg har din ryg i forhold til hvordan du træder frem på billederne og jeg har en masse triks i ærmet så du kommer til at se naturlig og autentisk ud, og din personlighed træder frem på billederne.

"jeg får mange klient henvendelser, fordi min hjemmeside er indbydende og giver indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Det betyder faktisk at jeg ikke behøver bruge penge og tid på markedsføring. Så brandingforløbet med Jette og de nye fotos har betydet rigtig meget 🙏🏼"

Nanna Milde, Autoriseret Klinisk Psykolog

Portrætfotograf Jette Schrum

Jeg hedder Jette, fotograf & marketingstrateg

Jeg hjælper dig med at skabe gennemslagskraft på din hjemmeside, med skræddersyede brandingfotos som fortæller om din virksomhed hele vejen rundt.

Resultatet er flere bookinger, signups, forespørgsler, henvendelser - med andre ord - flere kunder og mere salg.

Med manges års praktisk erfaring indenfor brandstrategi, markedsføring og webdesign, bruger jeg hele mit kompetencekrydsfelt til at hjælpe mine kunder med at optimere deres hjemmeside med skræddersyede fotos der optimere hjemmesiden til at skabe bedre resultater.

Med kameraet er i hånden og  med styr på samtlige detaljer, er vi klar til at give dig en helt fantastisk feel-good fotooplevelse. En hvor du, når sommerfuglende har lagt sig efter kort tid, kan læne dig tilbage og nyde dagen, mens jeg guider dig ned til mindste detalje og min dygtige stylist sørger for du ser skarp ud fra du kommer til vi er færdige. Og det gælder også for dig som ikke er vild med at stå foran et kamera.

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at give dit brand et løft og din hjemmeside en indsprøjtning?

"Billeder der føles som mig!"

"TAK for et dejligt billedgalleri - det er SÅ tilfredsstillende at alle dine gode virkemidler fungerer…jeg kan virkelig godt li` hvert eneste billede - det er en SÅ god fornemmelse.
Du er virkelig lykkedes med at fange mig i fotos der “føles som mig”…det er jeg fuld af respekt over.
Det er vanvittig svært at skulle udvælge og jeg har fundet 48 af de aller aller bedste som jeg tænker min webdesigner skal være med til at vælge i ift. siderne."

Taknemmelige hilsner
Jacqueline

Jacqueline Amholt

Lederudvikling og supervision, Cand.mag i pædagogik og psykologi