Brandingfotos - visuel gennemslagskraft Skræddersyede billeder til hjemmesiden, som sælger dine ydelser

Vi husker 80% af det vi ser og 20% af det vi læser. Når du bruger billeder der er skræddersyet til indholdet på din hjemmeside, vil din kommunikation og budskaber skabe større gennemslagskraft og differentere dig fra andre. 

Brandingfotos er et effektivt værktøj til at generere leads på din hjemmeside. Visuel kommunikation rammer emotionelt, skaber længere besøgstid og mere engagement i indholdet på din hjemmesides.

Med en brandingfoto session, får du både flotte og stærke brandingfotos, der vil føles præcis som dig og den vision du har for dit brand og din virksomhed. Du vil blive overrasket over hvor meget lettere det vil være at tiltrække dine ideelle kunder.

Hvem er du ?

Uanset hvor længe du har haft dit cvr. nummer, er du sikkert ambitiøs og har med en målrettet indsats, lagt tid, sjæl og hjerte i at etablere og udvikle din virksomhed til, der hvor den er i dag. Måske er du nyopstartet som selvstændig eller du har mange år på bagen med din  virksomhed.

Fællesnævneren er at det du gør, betyder noget.

Det samme gør dine billeder

Du kender til betydningen af  førstehåndsindtrykkets betydning for kontakten til en ny kunde og du ved også at synlighed og tydelig  kommunikation er vejen frem til flere af dine drømmekunder.

Men enten ved du ikke præcist hvordan du skal starte med dit nye hjemmeside projekt for at komme i mål 

Eller, måske har du bare brug for hjælp til at omsætte det du står for og kan helt unikt af en ekspert branding med billeder

Portrætfotograf
Jette-by-Koshumm-0007

Jeg hedder Jette, fotograf & marketingstrateg

Jeg hjælper dig med at skabe gennemslagskraft på din hjemmeside, med skræddersyede brandingfotos som fortæller om din virksomhed hele vejen rundt. Resultatet er flere bookinger, signups, forespørgsler, henvendelser - med andre ord - flere kunder og mere salg.

Med manges års praktisk erfaring indenfor brandstrategi, markedsføring og webdesign, bruger jeg hele mit kompetencekrydsfelt til at hjælpe mine kunder med at optimere deres hjemmeside med skræddersyede fotos der optimere hjemmesiden til at skabe bedre resultater. 

Med kameraet er i hånden og  med styr på samtlige detaljerne, er vi klar til at give dig en helt fantastisk feel-good fotooplevelse. En hvor du, når sommerfuglende har lagt sig efter kort tid, kan læne dig tilbage og nyde dagen, mens jeg guider dig ned til mindste detalje og min dygtige stylist sørger for du ser skarp ud fra du kommer til vi er færdige. Og det gælder også for dig som ikke er vild med at stå foran et kamera.

Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med at give dit brand et løft og din hjemmeside en indsprøjtning? 

"jeg får mange klient henvendelser, fordi min hjemmeside er indbydende og giver indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Det betyder faktisk at jeg ikke behøver bruge penge og tid på markedsføring. Så brandingforløbet med Jette og de nye fotos har betydet rigtig meget 🙏🏼"

Nanna Milde, Autoriseret Klinisk Psykolog

Brandingfotos er en visuel fortælling om din virksomhed

Når først du har billeder der virkelig matcher dit brand og lige så vigtig - føles præcis som dig, giver du dig selv og din forretning et boost du kan mærke.

Det bliver let at lave opslag på sociale medier, om det du hjælper dine kunder med.

Du bliver langt mere synlig og mere overbevisende i din kommunikation.

Du henviser kunder til din hjemmeside med stolthed, fordi du ved dit indhold præsenterer dit budskab tydeligt og dit brand fremstår autentisk og unikt.

Portrætfotograf

"Billeder der føles som mig!"

"TAK for et dejligt billedgalleri - det er SÅ tilfredsstillende at alle dine gode virkemidler fungerer…jeg kan virkelig godt li` hvert eneste billede - det er en SÅ god fornemmelse.
Du er virkelig lykkedes med at fange mig i fotos der “føles som mig”…det er jeg fuld af respekt over.
Det er vanvittig svært at skulle udvælge og jeg har fundet 48 af de aller aller bedste som jeg tænker min webdesigner skal være med til at vælge i ift. siderne."

Taknemmelige hilsner
Jacqueline

Jacqueline Amholt

Lederudvikling og supervision, Cand.mag i pædagogik og psykologi