Brandingfotos til hjemmesiden nøglen til at tiltrække dine ideelle kunder

Stærk visuel brandidentitet - flere kunder

Professionelle fotos er ikke bare æstetik til din hjemmeside. I hvertfald ikke hvis formålet med din hjemmeside er at tiltrække kunder og dermed salg.

Når du bruger billeder af høj kvalitet, som er skabt med et strategisk formål, strammer du din kommunikation op. Den bliver skarpere og det betyder at dit budskab bliver forstået.

Skræddersyede fotos er et stærkt værktøj til at kommunikere hvordan du differentiere dig, og til at levere en spot-on og ægte oplevelse af dig og din virksomhed.

"Jeg får mange klient henvendelser, fordi min hjemmeside er indbydende og giver indtryk af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde. Det betyder faktisk at jeg ikke behøver bruge penge og tid på markedsføring. Så brandingforløbet med Jette og de nye fotos har betydet rigtig meget 🙏🏼"

Nanna Milde

Vi har haft flere forskellige fotografer igennem årene hos Augustinus Care. Vi fik anbefalet Jette, og hende ville vi gerne have mødt for længe siden. En grundig, seriøs og top professionel fotograf som er ubeskrivelig jordnær. Hendes måde at angribe opgaven på var helt ny for os. Det dybdegående forarbejde og den måde hun sætter sig ind i hvordan vi er som personer, og den måde vi arbejder på, har gjort at vi i dag har fået de billeder, som passer perfekt til vores brand. Hendes engagement og tålmodighed er helt unik. Hun bliver ved til det rigtige foto sidder lige i skabet. Jeg kan virkelig anbefale Jette på det varmeste."

Jesper Glæemose

Eksempler på visuelle fortællinger til hjemmesider (Klik på billederne)

Bliv set.. & husket

Fakta er at dine kunder husker 80% af det de ser og 20% af det de læser. Man kan godt sige at det er tankevækkende at mange virksomheder idag prioriter deres billedemateriale ned til "nice to have" når det ifølge fakta bør være "need to have".

Skræddersyede billeder gør dit brand autentisk og dine budskaber ægte og det tiltrækker (mange) flere af de rigtige kunder.

Med andre ord, skræddersyede billeder skaber værdi fordi:

  • Def fungerer som et visuelt hook, den der ting der skal til for at skabe opmærksomhed og dernæst fastholde, den fordi dit brand og budskab skiller sig ud og er visuelt tiltalende for din kundetype.
  • De opbygger tillid og skaber autencitet gennem en visuelle fortælling der giver en følelse af hvem du er, hvordan du du adskiller dig fra andre og dermed hvorfor de skal vælge af samarbejde med dig.
  • De er det mest effektive element til at vække positive følelser. Og følelser er indgangsvinklen til nysgerrighed, interesse og engagement i indholdet på din hjemmeside - første og vigtige skridt på vejen til at til at skabe kontakt.

Processen

forberedelse og planlægning er fundamentet for en vellykket og effektiv fotosession med et garanteret godt slutresultat i form af billeder med brandingværdi.

50% forberedelse og planlægning + 50% eksekvering

Betyder vi skaber overbevisende billeder som du kan bruge til at tiltrække flere kunder. Det er ikke bare smukke billeder, men målrettede og relaterbare billeder til indholdet på din hjemmeside - og alle andre platforme og medier.

Sådan foregår det

Din investering

Brandingfotos til hjemmesiden er en ydelse der er skræddersyet præcis til dit behov og ønsker, derfor har vi ikke en række færdig definerede fotopakker.

Prisen sættes efter dit specifikke behov & dit budget og vil variere fra opgave til opgave, alt efter hvor mange lokationer vi skal fotografere på, professionel styling, rådgivning osv.

Send mig en mail på hej@jetteschrum.dk, så aftaler vi en kort snak over telefonen hvor jeg får et indblik i dine tanker om din tanker og ønsker, og så sender jeg dig efterfølgende info om priser. Og det er selvfølgelig både gratis og helt uforpligtende.

Jette-by-Koshumm-0007

Vil du høre mere?

Overvejer du om det er nu du skal have lavet en serie billeder der kan styrke din visuelle brandfortælling, vil jeg gerne tilbyde dig en snak på telefonen, som hverken koster noget og samtidig er helt uforpligtende.

Snakken kan både hjælpe dig med at afgøre hvad du egentlig har brug for at billeder, afklaring af prioriteringer i forhold til dit budget, om det er nu du skal have lavet brandingfoto og om jeg er den rigtige til din opgave.

Jeg vil glæde mig til at høre om dit hjemmeside projekt og give dig input til dine overvejelser.