OM PORTRÆTFOTOGRAF JETTE SCHRUM

Studie i Hørsholm - locationfotografering I København og Nordsjælland

JETTE SCHRUM

PORTRÆT OG ERHVERVSFOTOGRAF

Det vores øjne ser - husker vi.

Undersøgelser viser, at visuelt indhold er en vinder i virksomheders markedsføring. Billeder stimulerer vores fantasi og hjælper os med at forstå konteksten af et budskab, uden nødvendigvis at skulle følges af en tekst.

Billeder er et særdeles stærkt redskab for virksomheder, til at skabe opmærksomhed og få målgruppen til at engagere sig. Men det er i lige så høj grad, et redskab til differentiere sig og trænge tydeligt i gennem med et budskab, til den rigtige målgruppe.

Den viden og erfaring jeg har fra min kommercielle baggrund, indenfor strategi og markedsføring, bruger jeg i dag, i mit arbejde som fotograf.

Når jeg skaber billedeserier til mine kunders hjemmesider, arbejder jeg med at omsætte virksomhedens grundfortællinger, værdier og forretningsmæssige styrker, til tydelig og troværdig visuel kommunikation.

Hvorfor virksomheder vælger Jette Schrum til portræt-og erhvervsfotografi

Jeg arbejder med udgangspunkt i visuel kommunikation.

Med en baggrund fra marketing og kommunikation, kombinere jeg disse kompetencer, med min ekspertise som fotograf og mit stærke visuelle øje.

Det gør jeg, når jeg rådgiver om hvordan design af hjemmesider i samspil med billeder, design og tekst, kan optimeres til at differentiere sig og tiltrække flere kunder. Men også når jeg fotograferer business portrætter som fremhæver personlighed og kompetenceprofil.

I 2018 blev jeg certificeret i Emotionelle Kundetyper®. Det er et forskningsbaseret teoretisk og praktisk grundlag om emotionelle beslutningsprocesser, med andre ord, hvad der motiverer os til købsbeslutninger. En certificering der betyder jeg kan rådgive og vejlede om valg og brug af billeder i din markedsføring, med udgangspunkt i din målgruppe. Jette Schrum er fotograf i Hørsholm, København og Nordsjælland, med studio adresse i Hørsholm.

Professionel service og ydelser af høj kvalitet, er det jeg arbejder for når du er kunde hos mig. Jeg ønsker kun tilfredse kunder og derfor ligger jeg mig i selen for at give dig den absolut bedste oplevelse af din fotografering og dine færdige billeder.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig og du  kan kontakte mig her, hvis du har spørgsmål eller er klar til at booke en tid.

Portrætfotograf Jette Schrum

LØSER FOTO OPGAVER SOM

Portrætfoto & Personlig Branding

Erhvervsfotografi - visuel kommunikation

Medarbejderportræt

Event fotografering

Undervisning i brug af kamera for virksomheder

Jette Schrum

Portrætfotograf med studie i Hørsholm, fotografering på location i København og Nordsjælland. Prisvindende portrætfotograf. Visuel Branding Ekspert.  Certificeret i Emotionelle Kundetyper®. Baggrund med 15 års erfaring  i markedsføring og branding fra virksomheder som HP, Dyrup, Kavli & Canon

www.jetteschrum.dk handler om billeder der skaber indtryk, indfanger menneskers essens og virksomheders grundfortællinger. Professionelle portrætfotos og billeder der sender ægte signaler, momentum og fortællinger om hvem og hvad du er, som menneske, brand eller virksomhed.

 

DET SIGER KUNDERNE

REFERENCER

Portrætfoto af psykolog

Heidi Skovgaard - Familiepsykolog

"Jeg ved ikke hvad det præcis er Jette gør, men fotooplevelsen med hende var helt anderledes. Med sit rolige væsen signalerede Jette "tag det bare roligt. Jeg har god tid, og vi bliver ved indtil du er tilfreds". 

For første gang oplevede jeg, at det bagefter var svært at vælge hvilke billeder jeg gerne ville have. Ikke fordi jeg følte mig skæv og kejtet på billederne, men fordi jeg havde lyst til at få dem alle sammen. Hende der er på billederne, er nemlig præcis hende jeg er."

Portrætfoto til business

Brian Bargmeyer - Konsulent

"Jeg har anvendt Jette til at lave nogle billeder til mine hjemmesider, www.beskæftigelseskonsulenterne.dk og modvirkstress.dk.

Hun er meget grundig i sin reseach, således at billederne også giver det udtryk som jeg selv og virksomhederne skal signalere, og for en der ikke bryder sig om at blive fotograferet, så håndterer hun også dette meget professionelt, og skaber en god atmosfære. Hele forløbet har været håndteret meget seriøst og grundigt, og jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger."

Portrætfoto Personlig Branding

Jannie Illum Gade - Forretningsudvikler

"Vi har benyttet Jette Juel Schrum flere gange. Hver gang med et yderst tilfredsstillende resultat. Senest til vores hjemmeside www.emotionellekundetyper.dk.

Jette formår, som ingen andre vi har mødt, at bruge sin stærke strategiske og kommercielle baggrund til at sætte sig grundigt ind i både vores behov - og vores kundetypes. Hun er samtidigt utroligt behagelig, seriøs og dedikeret i opgaveløsningen.

Hun har en hel særlig egenudviklet forberedelsesprocedure samt et unikt billedudvælgelsessystem som gør det effektivt og nemt at være kunde. Jette har hermed vores varmeste anbefalinger hvis du ønsker gennemtænkt og langtidsholdbar erhvervsfotografering.."

Portrætfoto Nygaard Grafisk

Laila Nygaard - Grafisk Designer

"Jette Schrum har taget de flotte billeder på min hjemmeside. Jette gjorde et fantastisk forarbejde, inden hun gik igang med fotograferingen. Målgruppen blev fastlagt, lokationer og motiver blev nøje planlagt og researched.

Vi havde en spændende foto-dag, med fuld fokus på opgaven og Jette fik mig til at slappe af, hvilket er enormt vigtigt for et godt resultat. For mig har det betydet, at jeg på en meget professionel måde kan møde min målgruppe og billederne er med til at samle min hjemmeside til en velfungerende helhed.."

Portrætfoto

Anne Kirstine Toftvang - Tekstforfatter

"Jette Schrum gør med sin grundighed og yderst professionelle tilgang til opgaven det at få taget billeder til virksomheden til en helt igennem behagelig og tryg proces.

Hun forbereder fotograferingen ned til mindste detalje, og som kunde er du hele tiden med på, hvad der skal ske, samt hvorfor og hvordan. Resultatet bliver æstetisk smukke, stilfulde og professionelle billeder."

Portrætfoto til CV

Charlotte Fredborg - Cand.Sciend.San.Publ

"Jeg har fået taget Image og portrætfotos til CV, linkedin og SoMe. Processen og udførelsen var yderst professionel med rigtig mange billeder at vælge fra alle med forskelligt udtryk.

Jette er meget dygtig samt kvalitets- og målbevidst i forhold til det ønskede image og virkeliggøre det i flotte naturlige portrætfotos! De bedste anbefalinger herfra.."

Portrætfoto til business

Bodil Willumsen - Tekstforfatter

"Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem.

Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling."