OM PORTRÆTFOTOGRAF JETTE SCHRUM

Studie i Hørsholm - locationfotografering I København og Nordsjælland

JETTE SCHRUM

Fotograf med speciale i portrætfoto og brandingfotos

Vi køber med følelserne

Du er sikkert helt bevidst om, at dine kunders købsbeslutning er baseret på langt mere end rene rationelle argumenter, som pris, kvalitet etc.

Forskning dokumenterer at kunders købsbeslutninger primært er baseret på ubeviste emotionelle dynamikker, altså følelser. Visuel kommunikation, herunder billeder , stimulerer vores forestillingsevne og er  derfor et effektivt værktøj til at påvirke vores kunders ubevidste følelser.

Når du samarbejder med mig som din fotograf

får du ikke "kun" en fotograf som er i ekspert i at skabe portrætfotos og branding billeder som du bliver glad for at bruge, men også en tidligere webdesigner og marketing strateg med stor erfaring i hvad der virker, dvs.:

  • Hvordan dine portrætfotos skal laves så de er helt i sync med din brandfortælling og sådan som du gerne vil opleves.
  • Dvs. hvilken stil og udtryk dine billeder skal have for at de virkelig resonere med lige præcis dine kernekunder.
  • Hvilke typer billeder der vil være gode til hvilke sider på din hjemmeside, så dit budskab bliver endnu stærkere og tydeligere.
  • Hvilke billeder der vil ramme dine kunder emotionelt og gøre beslutningen om at vælge dig og din virksomhed meget lettere.

Det helt afgørende for dine billeder

En portrætfotografering skal være en god og behagelig oplevelse, med en afslappet energi. Når du føler dig godt tilpas, er det let at få din personlighed til at skinne igennem og derfor er mit fokus at skabe det rum og de rammer der gør netop det. Det lykkes altid uden undtagelse.

Har du spørgsmål?

Eller vil du booke tid til en fotografering kan du sende mig en besked her. Du kan også ringe til mig på 20723818 og ligge en besked hvis jeg er ude på job, så vender jeg tilbage til dig lige så snart jeg er ledig.

Kort om Fotograf Jette Schrum

Som portrætfotograf arbejder jeg for at hjælpe selvstændige og virksomheder med personlige, autentiske portrætfotos og brandende billeder til deres markedsføring, så de kan træde ud på deres faglige scene og tiltrække deres ideelle kundetype.

  • Portrætfotograf med studie i Hørsholm, fotografering på location i København og Nordsjælland.
  • Prisvindende portrætfotograf.
  • Certificeret som Master i Portrætfotografi.
  • Visuel Branding Ekspert.
  • Certificeret i Emotionelle Kundetyper®
  • 15 års erfaring med kommerciel markedsføring hos virksomheder som HP, Dyrup, Kavli & Canon
Jette-by-Koshumm-0008
Основные RGB
Guld-trans

LØSER FOTO OPGAVER SOM

Portrætfoto & Brandingfotos

Erhvervsfotografi - virksomhedsbranding

Event fotografering

ANDERKENDELSER

Årets Portrætfotograf 2020, Dansk fotografisk forening
Årets Fotograf - åben klasse, Dansk fotografisk forening
Guld-, Sølv, Bronze medalje 2020, Print konkurrence v/Dansk fotografisk forening

Bronze og Sølv medalje 2021, The Portrait Masters
Bronze medalje 2020, The Portrait Masters
Bronze medalje 2019, The Portrait Masters
Bronze medalje 2018, The Portrait Masters

DET SIGER KUNDERNE

REFERENCER

Portrætfoto af psykolog

Heidi Skovgaard - Familiepsykolog

"Jeg ved ikke hvad det præcis er Jette gør, men fotooplevelsen med hende var helt anderledes. Med sit rolige væsen signalerede Jette "tag det bare roligt. Jeg har god tid, og vi bliver ved indtil du er tilfreds". 

For første gang oplevede jeg, at det bagefter var svært at vælge hvilke billeder jeg gerne ville have. Ikke fordi jeg følte mig skæv og kejtet på billederne, men fordi jeg havde lyst til at få dem alle sammen. Hende der er på billederne, er nemlig præcis hende jeg er."

Portrætfoto til business

Brian Bargmeyer - Konsulent

"Jeg har anvendt Jette til at lave nogle billeder til mine hjemmesider, www.beskæftigelseskonsulenterne.dk og modvirkstress.dk.

Hun er meget grundig i sin reseach, således at billederne også giver det udtryk som jeg selv og virksomhederne skal signalere, og for en der ikke bryder sig om at blive fotograferet, så håndterer hun også dette meget professionelt, og skaber en god atmosfære. Hele forløbet har været håndteret meget seriøst og grundigt, og jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger."

Portrætfoto Personlig Branding

Jannie Illum Gade - Forretningsudvikler

"Vi har benyttet Jette Juel Schrum flere gange. Hver gang med et yderst tilfredsstillende resultat. Senest til vores hjemmeside www.emotionellekundetyper.dk.

Jette formår, som ingen andre vi har mødt, at bruge sin stærke strategiske og kommercielle baggrund til at sætte sig grundigt ind i både vores behov - og vores kundetypes. Hun er samtidigt utroligt behagelig, seriøs og dedikeret i opgaveløsningen.

Hun har en hel særlig egenudviklet forberedelsesprocedure samt et unikt billedudvælgelsessystem som gør det effektivt og nemt at være kunde. Jette har hermed vores varmeste anbefalinger hvis du ønsker gennemtænkt og langtidsholdbar erhvervsfotografering.."

Portrætfoto Nygaard Grafisk

Laila Nygaard - Grafisk Designer

"Jette Schrum har taget de flotte billeder på min hjemmeside. Jette gjorde et fantastisk forarbejde, inden hun gik igang med fotograferingen. Målgruppen blev fastlagt, lokationer og motiver blev nøje planlagt og researched.

Vi havde en spændende foto-dag, med fuld fokus på opgaven og Jette fik mig til at slappe af, hvilket er enormt vigtigt for et godt resultat. For mig har det betydet, at jeg på en meget professionel måde kan møde min målgruppe og billederne er med til at samle min hjemmeside til en velfungerende helhed.."

Portrætfoto

Anne Kirstine Toftvang - Tekstforfatter

"Jette Schrum gør med sin grundighed og yderst professionelle tilgang til opgaven det at få taget billeder til virksomheden til en helt igennem behagelig og tryg proces.

Hun forbereder fotograferingen ned til mindste detalje, og som kunde er du hele tiden med på, hvad der skal ske, samt hvorfor og hvordan. Resultatet bliver æstetisk smukke, stilfulde og professionelle billeder."

Portrætfoto til CV

Charlotte Fredborg - Cand.Sciend.San.Publ

"Jeg har fået taget Image og portrætfotos til CV, linkedin og SoMe. Processen og udførelsen var yderst professionel med rigtig mange billeder at vælge fra alle med forskelligt udtryk.

Jette er meget dygtig samt kvalitets- og målbevidst i forhold til det ønskede image og virkeliggøre det i flotte naturlige portrætfotos! De bedste anbefalinger herfra.."

Portrætfoto til business

Bodil Willumsen - Tekstforfatter

"Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem.

Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling."