Kundeudtalelser

Anne-Camilla Nielskov Anne-Camilla Nielskov Stifter af Fri af Misbrug Familierådgivning I brevkasseredaktør I foredragsholder

Jette tager smukke billeder. Hun er super professionel og for mig er det uvurderligt at hun har et indgående kendskab til markedsføring og er certificeret i emotionelle kundetyper. Hvilket betyder at hun ret så præcist kan rådgive om hvad der visuelt tiltrækker min målguppe. Derudover tager hun sig tid, har et skarpt øje for detaljer og er sød til at give instruktioner. I det hele taget bare en tryg og dejlig oplevelse

Lars Nielsen Sexolog, terapeut og mandecoach

"Tak for en særdeles nærværende og dejlig oplevelse ifbm fotograferingen til min nye hjemmeside. Jeg værdsætter din meget høje grad af professionalitet og engagement - og ikke mindst din varme og indlevende tilgang, som gav mig ro og tryghed i, et for mig, uvant farvand. Desuden tak for vidunderlige billeder - jeg er SÅ tilfreds..."

Rina Falkebo Kommunikationschef I Altiden

I foråret fik vi taget portrætbilleder af alle vore ledere samt en portrætserie af vores direktør. Det kan være svært helt at sætte ord på, hvad det er for en stemning og udtryk, man gerne vil have i de færdige billeder. Jette var god til at indfange det, og få det omsat i en række meget flotte portrætter, som vi vil få stor glæde af i mange forskellige kanaler fremover. Billeder som er naturlige, afspejler hvem vi er og lige giver det et nøk opad, så vi fremstår fra vores pæneste side. Under fotograferingen har Jette et meget skarpt øje for detaljen og en god tålmodighed og empati, der gør at man slapper af og er tryg i situationen. Vi fik et bredt udvalg af billeder til godkendelse og hjælp til at vælge efterfølgende og det var svært. Stort tak til Jette!

Jannie Illum Gade Partner I Institut for Kundetyper

Vi har benyttet Jette Juel Schrum flere gange. Hver gang med et yderst tilfredsstillende resultat. Senest til vores hjemmeside www.emotionellekundetyper.dk. Jette formår, som ingen andre vi har mødt, at bruge sin stærke strategiske og kommercielle baggrund til at sætte sig grundigt ind i både vores behov - og vores kundetypes. Hun er samtidigt utroligt behagelig, seriøs og dedikeret i opgaveløsningen. Hun har en hel særlig egenudviklet forberedelsesprocedure samt et unikt billedudvælgelsessystem som gør det effektivt og nemt at være kunde. Jette har hermed vores varmeste anbefalinger hvis du ønsker gennemtænkt og langtidsholdbar erhvervsfotografering..

Andreas Dirksen Abonnements ekspert I forfatter I foredragsholder

Jeg skulle bruge nogle business profil-fotos til min bog og hjemmeside. Jeg blev anbefalet at bruge Jette, da hun er certificeret i at tage business fotos til den blå kundetype, som er min målgruppe. Hele forberedelsen, gennemførelsen og opfølgningen har været håndteret yderst professionelt af Jette, og billederne er blevet fantastisk gode. Jeg kan således varmt anbefale at hyre Jette som din erhvervsfotograf, hvis du ønsker at nå samme målgruppe som mig.

Susie Wagner Elektronista I forfatter I foredragsholder

Jettes bidrag til min nye firmawebsite har været uvurderligt. Udover at hun har taget portrætbillederne, har hun rådgivet mig vedr. min grafiske identitet, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Det er en eminent oplevelse at komme i hænderne på en virkelig professionel. Så får man aldrig lyst til at gå tilbage til det hjemmelavede... Jette er desuden en fantastisk person, det er svært ikke at holde af med det samme.

Jesper Glæemose Administrerende Direktør I Augustinus Care

Vi har haft flere forskellige fotografer igennem årene hos Augustinus Care. Vi fik anbefalet Jette, og hende ville vi gerne have mødt for længe siden. En grundig, seriøs og top professionel fotograf som er ubeskrivelig jordnær. Hendes måde at angribe opgaven på var helt ny for os. Det dybdegående forarbejde og den måde hun sætter sig ind i hvordan vi er som personer, og den måde vi arbejder på, har gjort at vi i dag har fået de billeder, som passer perfekt til vores brand. Hendes engagement og tålmodighed er helt unik. Hun bliver ved til det rigtige foto sidder lige i skabet. Jeg kan virkelig anbefale Jette på det varmeste."

Charlotte Fredborg Cand.scient.san.publ

Jeg har fået taget Image og portrætfotos til CV, linkedin og SoMe. Processen og udførelsen var yderst professionel med rigtig mange billeder at vælge fra alle med forskelligt udtryk. Jette er meget dygtig samt kvalitets- og målbevidst i forhold til det ønskede image og virkeliggøre det i flotte naturlige portrætfotos! De bedste anbefalinger herfra.

Cathrine Herskind-Carlsen Partner I Effihub

Jette er en fantastisk engageret og dygtig fotograf. Hun er et rigtigt menneske menneske, som er super behagelig og nem at arbejde med - og ikke mindst gør det sjovt at stå foran kameraet. Og hun bliver ved til det rigtige foto er taget. Vi er SÅ glade for vores nye billeder, som på en fantastisk flot måde fanger ånden i firmaet og fortæller historien om både os og vores virksomhed. Jette har min stærkeste anbefaling.

Anne Pernille Fischer Business Coach

Tak for en helt igennem fantastisk dag til fotoshootet med de nye billeder til min branding. Jeg følte mig i så gode hænder med både din stylist og dig fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. I tog jo hånd om alt det, jeg ellers kunne være nervøs for. Det var så rart at vide, at du havde tænkt på alt fra baggrunde til tøjsammensætning til styling, så jeg bare skulle møde op og ikke behøvede at bekymre mig om eller finde løsninger på noget som helst.

Jeg er vild med at du guider en igennem alle billeder, så man ser naturlig og godt ud - I havde styr på alt fra hår til hænder, ansigtsudtryk og kropsholdning. Det blev så naturligt at sidde foran kameraet, selvom jeg normalt ikke er vild med det. Så TAK for en helt igennem fantastisk dag, der føltes som den vildeste selvforkælelse. Jeg er så glad for de smukke billeder, der er kommet ud af det. Du har virkeligt formået at ramme kernen i mig. Kærlig hilsen Anne Pernille Fische

Brian Bargmeyer Ejer hos Beskæftigelseskonsulenterne

Jeg har anvendt Jette til at lave nogle billeder til mine hjemmesider, www.beskæftigelseskonsulenterne.dk og modvirkstress.dk. Hun er meget grundig i sin research, således at billederne også giver det udtryk som jeg selv og virksomhederne skal signalere, og for en der ikke bryder sig om at blive fotograferet, så håndterer hun også dette meget professionelt, og skaber en god atmosfære. Hele forløbet har været håndteret meget seriøst og grundigt, og jeg kan kun medgive mine bedste anbefalinger

Laila Nygasrd Andersen Grafisk Designer - Nygaard Grafisk

Jette Schrum har taget de flotte billeder på min hjemmeside. Jette gjorde et fantastisk forarbejde, inden hun gik igang med fotograferingen. Målgruppen blev fastlagt, lokationer og motiver blev nøje planlagt og researched. Vi havde en spændende foto-dag, med fuld fokus på opgaven og Jette fik mig til at slappe af, hvilket er enormt vigtigt for et godt resultat. For mig har det betydet, at jeg på en meget professionel måde kan møde min målgruppe og billederne er med til at samle min hjemmeside til en velfungerende helhed. Professionelle billeder på en hjemmeside er super vigtige, da du kun har ganske kort tid til at fange folks interesse og overbevise dem om, at de skal bruge netop dig som leverandør. Bedste anbefalinger herfra

Cecilie Nygaard

Hvis du har brug for et nyt portrætfoto, om det er professionelt eller privat, kan jeg anbefale Jette. Jeg var ret nervøs for at blive fotograferet, men Jette er virkelig god til at skabe en god atmosfære. Hun guider dig hele tiden, og har øje for selv den mindste detalje. Det var en virkelig god og sjov oplevelse, og jeg endte med at vælge fem fantastiske billeder, som jeg allerede høster mange komplimenter for.

Patrick Wonsyld FAC-fuldmægtig I Københavns Universitet

I forbindelse med at vi skulle have taget nye medarbejderportrætter og gruppefotos til web, ville vi gerne finde en fotograf vi følte os trygge ved omkring opgaveløsningen og som kunne levere det til en fair pris. Vi valgte Jette Schrum Fotografi til opgaven fordi hun levede op til begge kriterier. Der blev brugt den nødvendige tid til at tage et godt udvalg af billeder og der blev leveret en god billedeserie med forskellige udtryk som den enkelte medarbejder efterfølgende kunne vælge i blandt, i et onlinegalleri. De færdige billeder er professionelt redigeret og er sammenhængende i udtrykket. Det var en særlig god og tryg oplevelse at Jette tog sig tid til at få den enkelte til at føle sig tryg under fotograferingen og at der var tid til at kigge med bag på kameraet. Hele processen med Jette var professionel og behagelig fra det indledende møde til aflevering af de endelige filer. Hun gav sit besyv med ift, valg af udtryk og leverede et flot og professionelt produkt inden for den aftalte tid.

Bodil Villumsen Tekstforfatter I Mad blogger

Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portrætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem.

Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling.

Heidi Skovgaard Psykolog I Forfatter

Jeg ved ikke hvad det præcis er Jette gør, men fotooplevelsen med hende var helt anderledes. Med sit rolige væsen signalerede Jette "tag det bare roligt. Jeg har god tid, og vi bliver ved indtil du er tilfreds". 

For første gang oplevede jeg, at det bagefter var svært at vælge hvilke billeder jeg gerne ville have. Ikke fordi jeg følte mig skæv og kejtet på billederne, men fordi jeg havde lyst til at få dem alle sammen. Hende der er på billederne, er nemlig præcis hende jeg er.

Hanne Christensen Psykoterapeut

Jeg valgte Jette som fotograf til mine nye billeder dels pga de flotte billeder hun laver og dels fordi hun har kendskab til Emotionelle kundetyper. Jeg var 100% tryg ved mit valg, både i processen før og under fotograferingen.

Jeg har altid syntes det var svært at slappe af, når jeg skulle fotograferes, men Jette hjalp mig med at finde frem til mit ægte og autentiske udtryk, ved at guide mig og gøre mig tryg.

Det er en stor investering af få helt nye billeder til hjemmesiden og jeg var spændt. Men jeg var 100% tryg ved min beslutning. At Jette er certificeret kundetype ekspert betød at hun forstod at sætte sig ind i, hvad der er vigtigt og nødvendigt for de billeder der skal præsentere mig og min virksomhed. for første gang synes jeg det er rart at se på billeder af mig selv.

Anne Kirstine Toftvang Tekstforfatter

Jette Schrum gør med sin grundighed og yderst professionelle tilgang til opgaven det at få taget billeder til virksomheden til en helt igennem behagelig og tryg proces.

Hun forbereder fotograferingen ned til mindste detalje, og som kunde er du hele tiden med på, hvad der skal ske, samt hvorfor og hvordan. Resultatet bliver æstetisk smukke, stilfulde og professionelle billeder."