PORTRÆTFOTO TIL BUSINESS

Det tager kun få sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk, hvilket skal dit portrætfoto efterlade?

Et stærkt portrætfoto er autentisk ..og så må det gerne have lidt karaktér, så man bliver nysgerrig på hvem du er

Dit ansigt er dit visitkort.

De billeder du bruger online, har indflydelse på hvordan du bliver oplevet, både bevidst og ubevidst, af dem du ønsker at skabe en relation til. Om det er nye kunder, samarbejdspartnere eller potentielle arbejdsgivere, så er førstehåndsindtrykket ret afgørende for at trænge igennem med dit budskab.

Et portrætfoto der udstråler autencitet, er nøglen til at trænge igennem og formidle dit budskab klart og effektivt.

Et professionelt portrætfoto har en stærk signal værdi

Hvordan vil du gerne opleves

Hvordan et portrætfoto bedst vil præsentere dig og efterlade det indtryk du ønsker, kan være forskelligt og elementer som  tøj, farver, baggrund og lyssætning, har indflydelse på hvordan et billede af dig opleves.

Derfor taler vi altid sammen forud for din fotosession så jeg bliver klædt på til at skabe de helt rigtige portrætfotos af dig og du bliver forberedt til din session, ned til mindste detalje.

Forberedelse, fotografering og færdige billeder

Som forberedelse din din fotosession, drøfter vi også hvilken type portrætfotos der vil være bedst i forhold til det du ønsker at bruge dem til, eks linkedin, hjemmeside, PR osv.

Fotograferingen er guided fra a-z og der er mulighed for at fotografere forskellige looks med forskellige baggrunde.

Du får tilsendt et onlinegalleri med et bredt udvalg af billeder, som du kan vælge udfra.

Et professionelt portrætfoto vækker tillid, når det opleves som autentisk & personligt.

Det siger andre

Portrætfotograf

Anne-Camilla Nielskov Rusmiddelkonsulent og foredragsholder

"Jette tager smukke billeder. Hun er super professionel og for mig er det uvurderligt at hun har et indgående kendskab til markedsføring og er certificeret i emotionelle kundetyper. Hvilket betyder at hun ret så præcist kan rådgive om hvad der visuelt tiltrækker min målgruppe. Derudover tager hun sig tid, har et skarpt øje for detaljer og er sød til at give instruktioner. I det hele taget bare en tryg og dejlig oplevelse"

Portrætfoto

Bodil Willumsen Tekstforfatter

"Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem. Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling"

Portrætfoto til hjemmeside

Lars Nielsen Sexolog, terapeut og mandecoach

"Tak for en særdeles nærværende og dejlig oplevelse ifbm fotograferingen til min nye hjemmeside. Jeg værdsætter din meget høje grad af professionalitet og engagement - og ikke mindst din varme og indlevende tilgang, som gav mig ro og tryghed i, et for mig, uvant farvand. Desuden tak for vidunderlige billeder - jeg er SÅ tilfreds..."

Skal jeg også hjælpe dig med at skabe det vigtige gode førstehåndsindtryk, med flotte professionelle portrætfotos ?

Skal du tilvælge professionel styling til dine portrætfotos ?

Makeup og hårstyling er en rigtig god ting for dine billeder.

Når makeup er lagt rigtigt og tilpasset til kameraet, sker der magi. Din hud ser sund, frisk og lækker ud, og dine hudtoner syner fin og ensartet. Dine øjne bliver levende og du træder frem i billedet som den bedste version af dig selv.

Det handler ikke om at du skal have en masse makeup på og se ud som du skal til nytårsfest, eller en makeover hvor du skal være en helt ny udgave af dig selv. En professionel makeupartist tager højde for det lys der bruges og kan nogle teknikker som fremhæver dine personlige træk, på smukkeste vis.

Dine nye portrætfotos, er en investering i at gøre det bedste og vigtige indtryk af dig, over for nye relationer. Jeg anbefaler at investere i professionel styling, fordi det vil gøre en forskel for dine færdige billeder.

Og så får du en ekstra bonus i at du ikke behøver tænke over om du nu ser godt ud om makeuppen er god for dine billeder, for det er du ikke i tvivl om, når du kigger dig i spejlet og kigger med bag på kameraet.