PORTRÆTFOTO TIL BUSINESS

Det tager kun få sekunder at danne sig et førstehåndsindtryk, hvilket skal dit portrætfoto efterlade?

Et godt Portrætfoto har en høj værdi

Dit portrætfoto er ofte det første indtryk en ny kunde eller samarbejdspartner får af dig.

De billeder vi bruger til at præsentere os selv på hjemmeside og sociale medier, har stor indflydelse på hvordan vi bliver opfattet og oplevet. Derfor er det vigtigt at dine portrætfotos både har autencitet og personlighed.

En portrætfoto-session er for dig som har brug for enkelte nye portrætfotos af høj kvalitet, til at præsentere dig på din hjemmeside og på sociale medier.

Et professionelt portrætfoto udtrykker autencitet & personlighed, vækker tillid

Hvordan vil du gerne opleves?

De fleste ønsker at efterlade et indtryk af være professionel, troværdig og tillidsvækkende. Hvordan det kommer til udtryk i et portrætfoto, er forskelligt og helt individuelt. Det afhænger af hvilken kundetype dine kunder er, hvilken personlighed du har og hvad du beskæftiger dig med.

Derfor taler vi altid sammen forud for din fotografering, så jeg bliver klædt på til at skabe portrætfotos af dig, som du kan tiltrække flere kunder med, og så du bliver forberedt til mindste detalje.

Et professionelt portrætfoto vækker tillid, når det opleves som autentisk & personligt.

Det siger andre

Portrætfoto

Anne-Camilla Nielskov Rusmiddelkonsulent og foredragsholder

"Jette tager smukke billeder. Hun er super professionel og for mig er det uvurderligt at hun har et indgående kendskab til markedsføring og er certificeret i emotionelle kundetyper. Hvilket betyder at hun ret så præcist kan rådgive om hvad der visuelt tiltrækker min målgruppe. Derudover tager hun sig tid, har et skarpt øje for detaljer og er sød til at give instruktioner. I det hele taget bare en tryg og dejlig oplevelse"

Portrætfoto

Bodil Willumsen Tekstforfatter

"Hvis du ikke ligefrem elsker at blive fotograferet, men har brug for et godt portætfoto, så ring til Jette. Jette skabte en glad og koncentreret atmosfære omkring fotoshootet, og jeg fik utallige gode skud at vælge imellem. Et ekstra plus er, at Jette virkelig gør sit benarbejde. Får sat den konceptuelle ramme på forhånd, er super velforberedt selv og sørger for, jeg også er det. Jette har min absolut varmeste anbefaling"

Portrætfoto til hjemmeside

Lars Nielsen Sexolog, terapeut og mandecoach

"Tak for en særdeles nærværende og dejlig oplevelse ifbm fotograferingen til min nye hjemmeside. Jeg værdsætter din meget høje grad af professionalitet og engagement - og ikke mindst din varme og indlevende tilgang, som gav mig ro og tryghed i, et for mig, uvant farvand. Desuden tak for vidunderlige billeder - jeg er SÅ tilfreds..."

Skal du tilvælge professionel styling til dine portrætfotos ?

Makeup og hårstyling er en rigtig god ting for dine billeder.

Når makeup er lagt rigtigt og målrettet til foto, sker der magi. Din hud ser sund, frisk og lækker ud, og din hudtone bliver fin og ensartet. Væk er de mørke rande under øjnene og frem træder du i den bedste version af dig selv.

Det handler ikke om at du skal have en masse makeup på og se ud som du skal til nytårsfest, eller en makeover hvor du skal være en helt ny udgave af dig selv. Nej, det handler at fremkalde den personlighed du er og sætte fokus på den, for det er det der tæller, når nye relationer skal skabes.

Dine nye portrætfotos, er en investering i at gøre det bedste og vigtige indtryk af dig, over for nye potentielle kunder. Jeg anbefaler at investere i professionel styling, fordi det vil gøre en forskel for dine færdige billeder.

Og så får du en ekstra bonus i at du ikke behøver tænke over om du nu ser godt ud om makeuppen er god for dine billeder, for det er du ikke i tvivl om, når du kigger dig i spejlet og kigger med bag på kameraet.

Skal jeg også hjælpe dig med at skabe det vigtige gode førstehåndsindtryk, med smukke professionelle portrætfotos ?