Erhvervsfotografi Billeder til branding af virksomheden

Portrætfoto | Situationsfotos I Stemningsfotos I Event fotos

Dine kunder husker din visuelle kommunikation 80% bedre end din tekst

Erhvervsfotografi er den mest effektive måde til at understøtte virksomhedens kommunikation, budskaber, identitet og historie.

Vores købsbeslutninger afgøres i høj grad af visuel påvirkning, dvs billeder, grafik og design. Forskning dokumentere at vi husker visuel kommunikaiton langt bedre og i længere tid, end tekst.

Gode professionelle billeder af høj kvalitet og med brandende karakter, kan skabe en betydelig fordel for din leadgenerering og dit salg.

Købte billeder fra billedebiblioteker kan være nyttige til mange formål, men billeder, der er skræddersyet til virksomheden og dermed autentiske, har langt større gennemslagskraft i forhold til at skabe troværdighed og tillid.

 

De vigtige sekunder 3-8 sekunder, det er den tid du har online, til at fange potentielle kunders interesse.

Nogen siger 3 og andre siger 8, men fakta er, at det er et kort span, til at du kan gøre dig interessant.

  • Billeder gør dit budskab tydeligere
  • Billeder skaber en stærkere tilknytning til din målgruppe
  • Billeder hjælper med at skabe sammenhæng

Styrk virksomhedens brand

Med professionelt erhvervsfotografi. Branding handler om at skabe god mavefornemmelse hos kunderne. Billeder påvirker emotionelt, lagres bedre i hukommelsen og kan bruges til at påvirke kundens købelyst, derfor er investering i erhvervsfotografi vigtig.

Portrætfotos

Portrætfotos i virksomhedens omgivelser til brug for presse, branding, artikler, årsrapporter.

Situationsbilleder

Med billeder af forskellige arbejdssituationer bliver den  visuelle kommunikation både personlig og autentisk. Stil og udtryk defineres ud fra virksomhedens grundfortælling og visuelle brandprofil.

Stemningsbilleder

Brug autentiske detalje billeder af virksomhedens omgivelser, arbejdspladser eller andre relevante elementer til hjemmeside og markedsføring, i stedet for købte stockfotos. 

Event billeder

Billeder fra kunde events er en god måde at skabe momentum på, når du efterfølgende følger på de kunder der har deltaget.

Produktfotos

Billeder der præsenterer og showcaser virksomhedens produkter.

Du er i gode hænder Kunder jeg har hjulpet

UDVALGTE KUNDEOPGAVER

En grundig, seriøs og top professionel fotograf

"Vi har haft flere forskellige fotografer igennem årene hos Augustinus Care.

Vi fik anbefalet Jette, og hende ville vi gerne have mødt for længe siden. En grundig, seriøs og top professionel fotograf som er ubeskrivelig jordnær. Hendes måde at angribe opgaven på var helt ny for os. Det dybdegående forarbejde og den måde hun sætter sig ind i hvordan vi er som personer, og den måde vi arbejder på, har gjort at vi i dag har fået de billeder, som passer perfekt til vores stil.

Hendes engagement og tålmodighed er helt unik. Hun bliver ved til det rigtige foto sidder lige i skabet.

Jeg kan virkelig anbefale Jette på det varmeste."

Jesper Glæemose
Administrerende Direktør / Augustinus Care 

Augustinus Care billeder til hjemmeside I print/web markedsføring

Augustinus Care  tilbyder firma massage ordning med nemt bookingsystem. I forbindelse med opdatering af hjemmeside havde de brug for autentiske billeder der præsentere deres profil og brand.

Foruden at skabe smukke autentiske billeder til hjemmesiden, har jeg har rådgivet Augustinus Care, i forhold til deres visuelle identitet og kommunikation, målrettet den kundetype profil deres målgruppe har.

webside: http://www.augustinuscare.dk

Vi er fuld af beundring over det professionelle niveau

"Vi ville gerne have et professionelt islæt af vores kollegaer og medarbejdere, der har en daglig kundekontakt i forskellige roller. Vi havde brug for ”troværdige” og ”kompetente” billeder til vores eksterne kundematerialer samt til vores online platforme.

Det har været så nemt og ligetil at samarbejde med Jette. Hun er tydeligvis meget professionel og har en rutinemæssig erfaring, der gør at hun selv taget teten på eventuelle beslutninger eller udfordringer man måtte have. Desuden er hun meget omhyggelig og lægger stor vægt på de små detaljer.

Det betød meget, at hun selv kom med forslag til hvordan og hvor billederne skulle tages. Hun fik i høj grad hver person til at føle sig godt tilpas ved hjælp af sin afslapppede men samtidig profesionelle tilgang.
Leveringsformen i billederne til både print og webfiler var en kærkommen detalje som vi ikke havde forudset og hendes deling af filer gjorde det nemt for os at udvælge.

Vi vil især fremhæve, at billederne virkelig er personlige og professionelle, og læner sig meget godt op af det professionelle og personlige image, vi gerne vil vise udaftil. Vi er fuld af beundring over det professionelle niveau"

Susanne Berndt Kristensen
Marketing og Kommunikation / TDC Wholesale

TDC Wholesale Billeder til brochure I Portrætter

TDC Wholesale skulle bruge billeder dels til præsentationsmateriale og til ny kundebrochure, derudover skulle de bruge portrætfoto af ledelsen og medarbejderportrætter af hele salgsteamet

Engageret og dygtig fotograf

"Jette er en fantastisk engageret og dygtig fotograf. Hun er et rigtigt menneske menneske, som er super behagelig og nem at arbejde med - og ikke mindst gør det sjovt at stå foran kameraet. Og hun bliver ved til det rigtige foto er taget. Vi er SÅ glade for vores nye billeder, som på en fantastisk flot måde fanger ånden i firmaet og fortæller historien om både os og vores virksomhed. Jette har min stærkeste anbefaling."

Cathrine Herskind-Carlsen

Partner / Effihub 

Effihub Billeder hjemmeside I online markedsføring

Effihub er et værktøj til at styre og effektivisere tid og administration af samme. Mange kunder bruger det til at booke tid og sælge det som klippekortsordning til deres kunder.

webside: https://effihub.com