HANDELSBETINGELSER

Produkter og tjenester leveres af Jette Schrum Fotografi, Tjørnevej 11, 2970 Hørsholm, CVR-nr. 34385777

Kontakt

Send mig en email til hej@jetteschrum.dk eller brug kontaktformularen her, Det er den nemmeste måde at få fat på mig, og så vender jeg retur samme dag eller senest dagen efter.

Du er også velkommen til at ringe på telefon +45 2072 3818 og ligge en besked, hvis jeg ikke har mulighed for at svare den.

Betalingsbetingelser

Ved portrætfotosessioner og brandingfotosessioner:
Du får tilsendt en faktura når du har udvalgt billeder i galleriet. Der er 8 dages betalingsbetingelser. Betaling skal være foretaget før billederne leveres.

Ved profilfoto til CV/Linkedin sessioner:
Faktura på sessionsprisen fremsendes til betaling sammen med endelig bookingbekræftelse.

Ved erhvervsfotografering:
50% af tilbuddets pris faktureres inden opgaven opstartes. Slutfaktura fremsendes efter valg af billeder i onlinegalleri.

Ved for sen betaling af fakturaen, tilfalder der et rykkergebyr på 100 kr. samt 8% morarenter.
Betaling kan ske ved bankoverførsel på konto: Nordea / Reg.nr. 1329 / Kontonr.4395711038. Eller på mobilepay på nummeret 20723818

Priser

Jette Schrum Fotografi tager forbehold for løbende ændring af de priser der fremgår på hjemmesiden. Alle priser er angivet ekskl. moms og i danske kroner.

Priser på billeder er gældende ved en samlet bestilling. Dvs. eventuelle rabatter er ikke gældende, hvis du får brug for at købe flere billeder efter din endelige bestilling af afgivet.

Levering

Efter fotografering, bliver billeder sorteret og klargjort til præsentation og udvælgelse via et lukket onlinegalleri. Onlinegalleriet er åbent for udvælgelse i 14 dage, med mindre andet aftales. Når billederne er valgt, bliver de redigeret efter aftale. Ønskes yderligere redigering eller retouchering, efter billederne er leveret, faktureres forbrugt med kr. 850,- pr. påbegyndt time.

Billeder leveres redigeret med et link til download via Wetransfer.com.  Linket er gyldigt i 7 dage og billederne  downloades inden linket udløber. Ved gensendelse af nyt download link, påfalder et gebyr på 250 kr.

Billeder bliver leveret i jpg format, i både 72 dpi til onlinebrug og i 300 dpi til print. Billederne i 72dpi leveres i størrelsen 2650px på bredeste led og billederne i 300 dpi leveres som 30 cm på højeste led.

Ekstra køb, genåbning af galleri, efterbestilling af billeder

Billeder kan efterbestilles i 2 år fra dato for fotografering.

• Hvis galleri ønskes genåbnet ved udløb efter de 14 dage, faktureres et gebyr på kr. 375.
• Hvis nyt download link skal fremsendes fordi billeder ikke er downloadet inden for de 7 dage, faktureres et Gebyr på 375 kr.
• Ved tilkøb af flere billeder fra tidligere session, faktureres et opstartgebyr på kr. 850,- .

Rettigheder for brug af billeder

Du har fuld brugsrettigheder til de billeder du har købt, dvs. du kan personligt bruge dine købte billeder alle steder du ønsker det, så længe det er dig der er afsender af det budskab dine billeder bliver vist i forbindelse med.

Du har derimod ikke ophavsret til billederne og det betyder følgende:

  • Du må ikke videresælge billederne til 3. person.
  • Bruger andre virksomheder eller organisationer (3.person) dine billeder til eksempelvis at markedsføre deres forretning med dig som case eller hvis billederne bruges i PR sammenhæng, skal ophavsretten respekteres ved at billederne akkrediteres med teksten "Fotograf Jette Schrum"  eller "Foto: Jette Schrum". Alternativt skal du indhente min accept for at billederne kan bruges uden akkreditering.

Jette Schrum Fotografi forbeholder sig ret til at bruge udvalgte billeder fra fotograferingen på hjemmeside og i markedsføring. Hvis du ønsker at frabede dig dette, skal du skriftlig gøre mig opmærksom herpå, på mail hej@jetteschrum.dk

Opbevaring af billedfiler

Billeder bliver opbevaret i 2 år fra fotograferingsdato, og vil efterfølgende blive slettet.

Returret

Der er ikke returret på leverede billeder fordi de er digitale og derfor i sagens natur, ikke kan returneres.

Tilfredshedsgaranti

Jeg tilbyder tilfredshedsgaranti. Det betyder at hvis du mod forventning ikke kan li' nogen som helst af de billeder du bliver præsenteret for, når du får billederne til udvælgelse i onlinegalleri -  tilbyder jeg dig en om-fotografering uden beregning.

Aflysning eller ændring af aftaler

Hvis du bliver syg, aftaler vi et nyt tidspunkt for din fotosession.

Ønsker du at aflyse senere end 48 timer før en aftalt fotosession, forbeholder jeg mig ret til at fakturere 50% af den aftalte sessions pris.

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse en fotosession ved sygdom eller andre uforudsete situationer. I det tilfælde, aftaler vi en ny dato for fotografering.