Billeder til Linkedin & CV Opgrader dit profilfoto

Er dit profilfoto til Linkedin taget som en selfie i dårligt lys, mere end 5 år gammelt eller er det bare ikke længere vellignende?

Så kan vi hjælpe dig med et flot professionelt portrætfoto målrettet til brug for linkedin eller CV.

Med et professionelt profilfoto efterlader du det vigtige gode førstehåndsindtryk.

Et portrætfoto som præsentere dig tillidsvækkende og troværdig i forlængelse af din faglige profil.

Har du brug for at få opdateret dit profilfoto til LinkedIn eller jobsøgning?

Vi tilbyder en skræddersyet fotosession til dig der har brug for nyt professionelt profilfoto, målrettet til at præsentere din faglige profil, på eks. Linkedin eller til jobsøgning. 

Selvom det er en kort og effektiv fotosession, bliver der ikke gået på kompromis med hverken den gode oplevelse eller den høje kvalitet af de færdige billeder. 

Du får et flot og professionelt profilfoto, som præsenterer dig med autencitet, så du fremstår tillidsvækkende i forhold til din faglige profil.

PRIS

DKK 2250 / 2950 (inkl styling),- ekskl. moms

Inkluderer:

 • 45 min guided fotografering i studie
 • 2 looks
 • Billedeudvælgelse i onlinegalleri
 • 1 stk. professionelt redigeret foto
 • Tilvælg professionel styling
 • Mulighed for tilkøb af flere fotos
 • Guided fotografering

  Du bliver guided igennem fotograferingen, så du får en god variation af billeder med forskellige udtryk i ansigt og kropssprog og kan vælge det billede præsentere dig bedst, med det indtryk du ønsker at gøre.

 • Tilvalg af professionel styling

  Let og naturlig makeup, som gør dig kamera klar med flot hud og let markerede øjne. For mænd, let grooming og reduktion af shiny spots. 

 • 2 looks

  Medbring 1-2 ekstra sæt tøj. Hvis du er i tvivl om tøjvalg, tag lidt mere med, så får du hjælp til at sammensætte 2 looks. 

 • Onlinegalleri med billeder til udvælgelse

  Samme dag får du tilsendt link til med 20+ billeder at vælge iblandt

 • Levering af billede

  Det billede du vælger, bliver redigeret og leveret til dig digitalt med link til download. Du modtager dit billede 2 dage efter du har valgt det i galleriet. Det er muligt at tilkøbe flere billeder.

"Det var sådan en god oplevelse. I fik virkelig gjort det til en ikke anstrengt session, hvilket fotografering normalt altid er. Så stor ros til jer, og jeres tilgang"

Tusind tak!

Cecilie Bengtsen

Eloise Hellmers

"Min første gang hos professionel fotograf. Rikke sørgede for en smuk og naturlig makeup, hvilket gav en god portion selvtillid til selve fotograferingen. Jette var så nærværende, smilende og anerkendende i sin tilgang, at jeg slappede af og nød hele seancen. Jeg er meget tilfreds med billederne og jeg fik en dejlig og bekræftende oplevelse"

Online booking Book tid til dit nye Profilfoto