Branding fotos Branding Basis

Branding Basis er en fotosession for selvstændige der har brug for at få deres hjemmeside opdateret med billeder som har en stærk og tydelig brandfortælling, så de kan skabe endnu bedre resultater med deres hjemmeside. 

Brandingfotos Billeder med gennemslagskraft til din hjemmeside

Branding Basis er en fotosession til hvor en grundig forberedelse og planlægning, giver dig billeder der giver dig en serie flotte personlige billeder som vil fremhæve indholdet på din hjemmeside, styrke dine budskaber og efterlade et indtryk der hænger ved.

Branding Basis Fotosessionen er perfekt til dig der:

 • er i opstartsfasen med din virksomhed, men ønsker gode overbevisende billeder der skiller dig ud blandt andre.
 • Skal relancere din hjemmeside og ønsker billeder der gør dit indhold visuelt tiltalende og interessant for besøgende
 • Ønsker at skabe større engagement på din hjemmeside med billeder der matcher dit indhold
Portrætfoto ved Portrætfotograf Jette Schrum
Brandingfotos Jette Schrum

Sådan er processen med en Branding Basis fotosession

Forberedelse & Planlægning

 • Vi starter med et forberedelsesmøde (ca. 1,5 time) hvor vi med udgangspunkt i din virksomhed og din målgruppe/kundetype, får sat ord på dine brandværdier. Inden vores møde har du modtaget min "sæt ord på dit brand" arbejdsbog og et tilhørende online spørgeskema, som guider dig igennem alle de informationer vi har brug for.

  Vi drøfter også det visuelle udtryk for dine nye billeder og i fælleskab brainstormer vi på billede ideer billeder, der vil skabe en stærk visuel fortælling til indholdet på din hjemmeside. Vi ender med en liste over konkrete billedeideer som bliver udgangspunktet for planlægning af din kommende fotosession.

 • Vi følger op med et planlægningsmøde ( ca. 1 time) hvor vi drøfter alle detaljer som valg af tøj og styling, detaljer omkring den lokation vi bruger til fotosessionen, får styr på rekvisitter, statister. Dvs alle de detaljer der skal være styr på for at dagen for vores fotosession bare kører på skinner

Portrætfotograf
Portrætfoto til Erhverv ved Portrætfotograf Jette Schrum

....Fotosession og færdige billeder

 • Med en oversigt over billedeideer og en detaljeret plan, er vi klar til en halv dags fotosession (ca. 3,5 time) og det eneste du skal koncentrer dig om, er at være tilstede i nuet. Du vil opleve en guidet fotografering som gør fotograferingen både sjov og intens. Jeg har din ryg og får dig til at brilliere på billederne.

  Har du booket stylist, starter du med at få lagt en smuk og enkelt makeup der er tilpasset til og som gør dig kameraklar.

 • Resultatet er flotte og overbevisende brandingfotos som er en visuel fortælling om dig og din virksomhed. Via et onlinegalleri vil du få alle de bedste billeder præsenteret og herfra kan du udvælge præcis de billeder du ønsker dig. Der 5 billeder inkluderet i grundpakken og du kan opgradere til præcis det antal billeder du ønsker.

Det siger andre

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

"Kære Jette
Jeg sender dig tit et par meget taknemmelige tanker, når jeg ser de billeder, du skød af mig. Jeg er bare så glad for dem. Så endnu engang et KÆMPE tak for billederne. De gør hele forskellen. Du er virkelig en stjernegod fotograf!"

SUSSIE WAGNER, KONSULENT

SUSSIE WAGNER, KONSULENT

" Jettes bidrag til mit nye firmawebsite har været uvurderligt. Udover at hun har taget billederne, har hun rådgivet mig vedr. min grafiske identitet, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Det er en eminent oplevelse at komme i hænderne på en virkelig professionel. Så får man aldrig lyst til at gå tilbage til det hjemmelavede... Jette er desuden en fantastisk person, det er svært ikke at holde af med det samme"

Suzanne Jensen, Behandler

Suzanne Jensen, Behandler

"Tusind tak for de flotte billeder og al din sparring og rådgivning ! Det var en fantastisk oplevelse, hele pakken med styling og kørsel udendørs, samt hjælp fra dit team. Det var også din guidning og din professionalisme. Og du var virkelig god til at få mig til at slappe af og få mig til at grine!

Jeg følte mig tryg, netop fordi vi havde brugt meget tid på forberedelse og planlægningen inden vi mødtes til fotografering og du var så forberedt. Jeg kunne læne mig tilbage, fordi der bare var styr på det. Jeg fik ikke bare gode billeder denne dag, jeg fik en hel oplevelse"

Det er inkuderet i Branding Basis

Branding Basis giver dig skræddersyede fotos der afspejler hved du og din virksomhed er, så indholdet på din hjemmeside bliver både interesant og din brandværdi bliver tydelig.

 • 1,5 times forberedelsesmøde: Brandidentiet og billedeideer
 • 1 times planlægningsmøde: Vi drøfter alle detaljer som valg af location, styling, rekvisitter m.m
 • 1/2 dags fotosession (3,5 timer): Vi kan nå en lokation (inde og ude) og 3-5 looks
 • Onlinegalleri med 100-150 billeder til udvælgelse
 • 5 digitale fotos i format til web og print. Du kan upgradere til præcis det antal ekstra billeder du ønsker

PRIS kr. 9450 ekskl. moms

TILKØB

Professionel styling med touchups under hele fotosessionen. Kr. 2000,- ekskl moms

Upgrader din Branding Basis session fra 5 billeder til istedet:

10 billeder + kr. 3500
15 billeder + kr. 6500
20 billeder + kr. 9250
30 billeder + kr 12500*

Enkelt fotos: kr. 850,-

*15 billeder med fuld retoucheret/ 15 billeder let redigeret

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette og fotografen bag billederne på siden her. Når jeg hjælper mine kunder med at skabe de perfekte billeder til en hjemmeside, bruger jeg i høj grad også den erfaring og de kompetecener jeg har med fra tidligere, nemlig hjemmeside design, brandstrategi og i høj grad, viden om kundetype adfærd (emotionelle kundetyper®) og købsmotivation når potentielle kunder bevæger sig rundt på nettet.  

Det betyder at jeg har ret god indsigt i processen for udvikling af en hjemmeside, men endnu vigtigere, hvad der får en til at skabe opmærksomhed og tiltrække de rigtige kunder.

Og her kan jeg afsløre at dine billeder og dit visuelle design er lige så vigtigt som dine tekster. Når de 3 elementer spiller sammen, har en en hjemmside der kan gøre en forskel for din virksomheds evne til at tiltrække de rigtige kunder. 

Med de rigtige billeder, bliver din kommunikation både tydelig og interessant og det er super vigtigt, når vi ved at at langt de fleste hjemmeside besøgende har en "scannende" adfærd og derfor skal budskabet ramme plet på meget kort tid.

Book en snak på telefonen, hvis du vil høre lidt mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med nye billeder til din hjemmeside