Brandfortælling I Branding fotos Branding Basis

Branding Basis er en fotosession for selvstændige der har brug for at få deres hjemmeside opdateret med billeder som har en stærk og tydelig brandfortælling, så de kan skabe endnu bedre resultater med deres hjemmeside. 

Sælg dit budskab med Brandingfotos - billeder som skaber mere engagement på din hjemmeside

Billederne på din hjemmeside er dit stærkeste kort til hurtigt og effektivt at kommunikere emotionelt til de mennesker der besøger din hjemmeside.

Når du rammer den "rigtige mavefornemmelse" er der ikke langt for en potentiel kunde, til at klikke på din "køb, hent, kontakt, ring osv. knappen" på hjemmesiden .

Branding fotos er en visuel fortælling af hvem du er, hvad du hjælper med, hvem du hjælper og hvordan det hele foregår og opleves. Derfor kan dine personlige brandingfotos bane vej for at skabe den indledede relation, og skabe en oplevelse af at du og din virksomhed er autentisk og troværdig.

Når du først du har skabt tillid i den indledende (online) relation, er du så meget tættere på at få bookinger, bestillinger, opringninger, forespørgsler.

Hvornår er et Branding Basis forløb ideelt for dig?

 • Når du vil give din forretning et boost, med lækre professionelle billeder repræsentere de du arbejder med og for.
 • Når du ved hvem dine ideelle kunder og hvilke ydelser du vil tilbyde.
 • Når du vil skille dig ud og gøre det lettere for kunderne at vælge dig istedet for en anden.
 • Når du har brug for nye opdaterede billeder som du virkelig elsker, til din hjemmeside, blogindlæg og sociale medier
 • Når du skal lancere et nyt (online) produkt eller nye ydelser
Brandingfotos Jette Schrum

Forestil dig at....

 • ..du har et sæt nye flotte billeder af dig selv, men også billeder der viser hvad du hjælper dine kunder med og hvordan de vil opleve dig og din virksomhed. Billeder som du virkelig synes har stærk brandværdi, er spot-on dig og din virksomhed og som du bare  vil være stolt over at bruge på hjemmesiden og sociale medier.

 • ..du tiltrækker flere af dine ideelle kunder, fordi det er let for dem at forstå og identificere sig med din virksomhed og det du tilbyder. Din (visuelle) kommunikation gør dig og din virksomhed interessant og tillidsvækkende.

 • .. du kommer til at opleve en fotosession, hvor du vil føle dig super godt tilpas, og derfor kan nyde den gode og sjove oplevelse fra start til slut. Både fordi du er forberedt til fingerspidserne (som jeg hjælper dig med) og fordi du er i  professionelle hænder, der er styr på alle detaljerne omkring dig og din fotosession. 

Portrætfotograf
Brandingfoto af Jacqueline

Hvordan får du så de rigtige billeder, der tiltrækker flere kunder?

Det hele ligger i den indledende forberedelse hvor vi får styr på din visuelle kommunikation.

Når de billeder du bruger på din hjemmeside, har en visuel fortælling - direkte eller indirekte - bliver dit budskab tydeligere og mere forankret hos den besøgende.

I et Branding Basis forløb hjælper jeg dig med at få omsat dit brand og dine budskaber, til de rigtige billeder der gør en stor forskel og giver dit brand og din hjemmeside et væsentlig løft. Det gør jeg ved at sætte mig grundigt ind i hvem du er, hvem du hjælper og hvordan du er unik.

Det kommer vi igennem:

 • En digital arbejdsbog og et onlinespørgeskema, giver mig alle de detaljer jeg har brug for, for at komme ind under huden på dig og din virksomhed
 • Vi gennemgår din hjemmeside og du får sparring på hvordan billeder kan optimere dit indhold, gøre dit budskab stærkere
 • Du får et oplæg på billedeideer til hele din hjemmeside og en liste med forslag til konkrete billedeideer til de 5 vigtigste sider på din hjemmeside
 • Planlægningsmøde hvor vi gennemgår og i fællesskab får styr på alle detaljerne ifb med dit fotosession, fra valg af lokation , tøj, rekvisitter osv.

Det siger andre

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

Anne Pernille Fischer, Business Mentor

"Kære Jette
Jeg sender dig tit et par meget taknemmelige tanker, når jeg ser de billeder, du skød af mig. Jeg er bare så glad for dem. Så endnu engang et KÆMPE tak for billederne. De gør hele forskellen. Du er virkelig en stjernegod fotograf!"

SUSSIE WAGNER, KONSULENT

SUSSIE WAGNER, KONSULENT

" Jettes bidrag til mit nye firmawebsite har været uvurderligt. Udover at hun har taget billederne, har hun rådgivet mig vedr. min grafiske identitet, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Det er en eminent oplevelse at komme i hænderne på en virkelig professionel. Så får man aldrig lyst til at gå tilbage til det hjemmelavede... Jette er desuden en fantastisk person, det er svært ikke at holde af med det samme"

Suzanne Jensen, Behandler

Suzanne Jensen, Behandler

"Tusind tak for de flotte billeder og al din sparring og rådgivning ! Det var en fantastisk oplevelse, hele pakken med styling og kørsel udendørs, samt hjælp fra dit team. Det var også din guidning og din professionalisme. Og du var virkelig god til at få mig til at slappe af og få mig til at grine!

Jeg følte mig tryg, netop fordi vi havde brugt meget tid på forberedelse og planlægningen inden vi mødtes til fotografering og du var så forberedt. Jeg kunne læne mig tilbage, fordi der bare var styr på det. Jeg fik ikke bare gode billeder denne dag, jeg fik en hel oplevelse"

Det får du i et Branding Basis forløb

Branding Basis er til dig der har brug for nye brandingfotos til hjemmesiden. Du har styr på din brandidentitet og har også nogle ideer til hvilke billeder du har brug for, men vil gerne have sparring på hvordan du kan optimere dit indhold på din hjemmeside, med billeder som giver dig endnu større brandværdi.

 • Forberedelse: spørgeskema og arbejdsbog
 • Rådgivning: gennemgang af hjemmeside & sparring på optimering med brug af billeder
 • Planlægning: Oplæg på billedeideer og visuelt udtryk der passer til din brandfortælling, samt en detaljeret shootplan.
 • 3,5 timers fotosession
 • 3-4 looks
 • Onlinegalleri med billeder til udvælgelse
 • 5 digitale fotos i format til web. Du tilkøber præcis det antal ekstra billeder du har behov for

Pris kr. 9450 ekskl. moms

Tilkøb:

Professionel styling / touch up under hele sessionen: kr. 2000,- ekskl. moms 

Ekstra billeder: 1 stk. kr. 750,- /  5 stk. kr. 3500 /  10 stk. kr. 6250 / 15 stk. kr. 9000 / 20 stk. kr. 11000

Planlægningsmøde (1,5 times møde)

Med en udførlig arbejdsbog hjælper jeg dig gennem dit forberedende hjemmearbejde, der giver mig en grundig og fyldesgørende indsigt i hvem du og din virksomhed er og hvordan du via din hjemmeside kan differentiere dig og stå stærkt med dit brand.  Under vores sparringsmøde, gennemgår vi strukturen for din hjemmeside, og hvordan du kan optimere den.

Oplæg på billedeideer og forslag til billeder på konkrete sider

Til vores planslægningsmøde har jeg forberedt et oplæg på ideer til billedeideer der vil optimere dit budskab og skabe større engangement. Jeg præsentere også et forslag til konkrete billeder og placering af disse, på de 5 vigtigste sider af din hjemmeside. 

Halv dags fotosession (3,5 timer)

Vi kan nå 1-2 forskellige lokationer. Vi variere looks efter den plan vi har lavet for din fotosession. Hvis vi har brug for mere tid til fotograferingen, kan din session udvides med ekstra tid.

Onlinegalleri med billeder til udvælgelse

Efter vores fotosession sortere jeg billederne og gør dem klar til udvælgelse i onlinegalleri. I din brandidentitet har du oplægget med forslag til billeder for hver af de sider du har på din hjemmeside og kan bruge den liste som hjælp til at vælge de forskellige billeder. Har du brug for min hjælp, hjælper jeg dig gerne i processen.

5 digitale fotos

I Basis pakken er der inkluderet 5 brandingfotos. Det er meget forskelligt hvor mange billeder lige præcis du har brug for til din hjemmeside og derfor kan du tilkøbe det antal der passer bedst til lige dit specifikke behov. 

Ekstra fotos:

1 stk. kr. 750,-
5 stk. kr. 3500
10 stk. kr. 6250
15 stk. kr. 9000
20 stk. kr. 11000

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jette og som professionel fotograf, bruger jeg mit kompetencekrydsfelt indenfor brandstrategi, webdesign og viden om kunders købsadfærd (emotionelle kundetyper®), til at hjælpe mine kunder med at optimere deres hjemmeside med brandingfotos der præsentere deres brand og virksomhed.

Mit kompetencekrydsfelt, betyder at jeg både forstår hvad der er vigtigt i processen for udvikling af en ny hjemmeside, men også hvad der er strategisk vigtigt, for at få en hjemmeside til at virke, med andre ord - skabe opmærksomhed og tiltrække de rigtige kunder.

Det kan billeder ! og de er lige så vigtigt et element for din hjemmeside, som designet og teksterne.

Med de rigtige billeder, bliver din kommunikation både tydelig og interessant og det er super vigtigt, når vi ved at at langt de fleste hjemmeside besøgende har en "scannende" adfærd og derfor skal budskabet ramme plet på meget kort tid.

Din hjemmeside består i grove træk af struktur, billeder, tekst og design. Samlet skal de elementer tydeligt kommunikere dit budskab om hvem du er, hvad du hjælper med og hvordan. 

Lad mig hjælpe dig med at skabe fundamentet for det, og selvfølgelig en serie af flotte billeder der tiltrækker de rigtige kunder til din virksomhed.